SkiArena

Facebook
 

Branná – aktuální počasí a sníh

Počasí

6
Zataženo, občasný déšť

so

5
Zataženo, déšť

ne

1
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Vlaďka


 
Pension
Branná
Vzdálenost od střediska
Branná:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.1515N
17.0091E

1x dvoulůžkový pokoj s vlastním WC a sprchovým koutem. 1x třílůžkový pokoj s vlastním WC a sprchovým koutem. 1 x čtyřlůžkový pokoj s vlastním WC a sprchovým koutem. 1x čtyřlůžkový pokoj s vlastním WC a vanou . Celková kapacita penzionu je 13 lůžek + po dohodě možnost přistýlek. Pokoje jsou vybaveny ledničkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a kuchyňským nádobím.Dále nabízíme ubytování v nově postavené v apartmánové chatě - o 2 apart.- v každém je 5 lůžek / oddělená ložnice po 2 a 3 lůžkách/, soc. zař.,Tv, vytápění krbovými kamny /ev. přímotop/, vybavená kuchyňka lednicí, el. vařičem, rychllovarnou konvicí a ledničkou
 

Okolí

Branná patří k malebným horským vesnicím Jeseníků pro ty, co hledají klid a soukromí . Je výchozím místem mnoha turistichých, cyklistických, naučných tras v okolí , přírodních zajímavostí a památek pro letní turistiku.Pro zimní turisty je zde lyžařský areál PROSKIL - sedačková lanovka s umělým zasněžováním a nočním lyžováním asi 400m od objektu.V okolí jsou upravovány tratě pro běžkaře. Další lyžařské areály jsou v dosahu 3 km -Ramzová, Petříkova Ostružná, Přemyslov.
 

Další

Parkování u objektu. Pobyt na 1 noc za 260,-Kč/os. Vhodné pro turistiku Toaleta na pokoji Televizor na pokoji Sprchový kout na pokoji Přístup veřejnou dopravou Chladnička na pokoji 2x4 - čtyřlůžkový pokoj 1x3 - třílůžkový pokoj 1x2 - dvoulůžkový pokoj 2x apart. po 5l.
 

Zpět na Branná

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter