SkiArena

Facebook
 

Miroslav – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

3
Heavy sleet

ne

1
Zataženo

po

2
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotýlek U Kance

**
 
Pension
Lipová-lázně
Vzdálenost od střediska
Miroslav:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.2261N
17.1172E

Užijte si pohodu v příjemném prostředí penzionu Hotýlek u Kance. Ubytujte se v pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha či vana, umyvadlo), s televizí a wi-fi připojením na internet v celém objektu.

Celoroční provoz Příjemné prostředí a přátelská atmosféra Pohodlně vybavené pokoje Wi-Fi internet v celém objektu Vlastní parkoviště u hotelu zdarma Zajistíme cokoli podle Vašich přání ( co bude v našich silách … :o)

 

Pokoje

Cena snídaně je 70 Kč. Na každém pokoji možnost přistýlky. Děti do 3 let zdarma, děti do 12 let sleva 20% Slevy při pobytu nad 10 nocí a další dohodou. Možnost polopenze - plné penze ( při plném obsazení penzionu ). Stravovat se můžete samozřejmě v naší restauraci.
 

Gastronomie

Přijďte potěšit své chuťové pohárky do stylově zařízené restaurace s příjemnou obsluhou.

Každý si vybere z naší široké nabídky výborných pokrmů, specialit ze zvěřiny, ryb i klasické české kuchyně.

Ani na zastánce bezmasé stravy jsme ve své nabídce nezapomněli a pro všechny máme na konec sladkou tečku v podobě domácích dezertů.

Kapacita restaurace je 70 míst a pro Vaše děti máme k dispozici 4 dětské židličky a koutek plný hraček.

V chladných zimních měsících, znaveni lyžováním, jistě uvítáte posezení s rodinou či přáteli u krbu s plápolajícím ohněm. V teplých měsících je v provozu také letní zahrádka.

Rádi Vám připravíme svatební hostinu, oslavu výročí, firemní večírek nebo jinou významnou příležitost pro uzavřenou společnost. S těmito akcemi Vám také velmi rádi poradíme.

Restaurace je pro Vás otevřena po celý den Stylová restaurace s ručně vyřezávanými židlemi Příjemné prostředí s přátelskou atmosférou Široká nabídka výborných pokrmů Posezení u krbu s plápolajícím ohněm Letní zahrádka s večerním osvětlením Soukromé a firemní oslavy a večírky Wi-Fi připojení na internet zdarma

 

Zpět na Miroslav

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter