SkiArena

Facebook
 

Miroslav – aktuální počasí a sníh

Počasí

9
Polojasno

so

14
Skorojasno

ne

17
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

U Tří veverek

***
 
Pension
Lipová-lázně
Vzdálenost od střediska
Miroslav:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.2219N
17.1008E

Penzion je vhodný jak pro konferenční pobyty (semináře, školení), díky velké společenské místnosti s krbem a kuchyňkou, tak pro rodinnou dovolenou i se čtyřnohými mazlíčky.
Všech sedm apartmánů má samostatnou, kompletně vybavenou kuchyňku s lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a el.varnou deskou, samostatné sociální zařízení, TV-sat, bezdrátové připojení k internetu zdarma. Zdarma je možnost zapůjčení dětské postýlky a využití horkovzdušné sauny, která se nachází v přízemí objektu.

 

Pokoje

apartmán č.1: pro 4-6 osob,
apartmán č.2: pro 3-5 osob,
apartmán č.3: pro 2-4 osob,
podkrovní apartmán č.4 a 5: pro 2-4 osoby,
mezonetové apartmány č.6 a 7: pro 2 osoby

 

Gastronomie

Po domluvě je možnost zajistit stravování od 10 porcí z blízké restaurace od penzionu, která poskytuje našim hostům 10%slevu.

 

Okolí

V létě jsou dostupné dobře značené turistické trasy. V zimě jsou v blízkosti upravené běžecké trasy a do 3km v okolí je několik vleků pro sjezdové lyžování všech typů obtížnosti. Nedaleko jsou světově proslulé Lázně Lipová a Lázně Jeseník, kde se léčí zejména onemocnění horních a dolních cest dýchacích,díky čistému vzduchu v oblasti Jeseníků.
Na stránkách Penzionu UTtří veverek najdete odkazy na další možnosti využití volného času.

 

Doprava

Vlaková zastávka Horní Lipová je jen 15min chůze od penzionu. Autobusem se dostanete z Jeseníku na zastávku Lipová- Lázně, pošta cca 10min od penzionu. Autem přijíždíte od Olomouce přes Ramzovou po cestě č.369. V Horní Lipové na křižovatce u pošty odbočíte doleva a po cca 400m, před mostem, pojedete vlevo podél potoka 50m.

 

Další

Zajištění masáží přímo v prostorách penzionu.

 

Zpět na Miroslav

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter