SkiArena

Facebook
 

Kraličák – Hynčice/Stříbrnice – aktuální počasí a sníh

Počasí

12
Polojasno

so

17
Skorojasno

ne

16
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Pohoda

***
 
Hotel
Staré Město
Vzdálenost od střediska
Kraličák – Hynčice/Stříbrnice:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.1621N
16.9459E

V nabídce Hotelu Pohoda naleznete kromě ubytování v nově opravených a zařízených pokojích také pronájem konferenčních prostor, stravování a sportovní vyžití. V blízkosti hotelu leží mnoho skiareálů s lehčími a obtížnějšími sjezdovkami. Pro milovníky bílé stopy má Staroměstsko nabídku udržovaných tras o celkové délce cca 50km. V letních měsících je okolí hotelu jako stvořené pro krásné vycházky, namáhavé výstupy a cyklistické výpravy. Komu se nechce pěšky ani na kole, může se vyhoupnout do sedla a prozkoumat okolí na koni. Lovcům atrakcí doporučujeme jízdu na terenních koloběžkách či mountainboardech a to přímo v jednom z lyžařských areálů. Příznivci bílého sportu ocení zdejší tenisové kurty. Nově je také otevřena chlouba Starého Města- Multifunkční hřiště s minigolfem. Ubytování v Hotelu Pohoda je zárukou kvality a Vaší spokojenosti. Všechny pokoje prošly kompletní rekonstrukcí, jsou nově vybavené a s připojením na internet. Vybírat můžete z 15-ti 2-7lůžkových pokojů. Současná ubytovací kapacita je 60míst. Školící místnost s kapacitou 60osob je ideální pro pořádání konferencí, školení, banketů, prezentací a seminářů.
 

Pokoje

Ubytování v příjemném prostředí tříhvězdičkového hotelu nabízíme ve zrekonstruovaných a nově vybavených pokojích pro 48 osob.
Na všech pokojích naleznete:
- kvalitní lůžka s kvalitními matracemi a lůžkovinami
- vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem
- fén
- televizor - připojení k internetu
K ubytování je možné v hotelu objednat výhodnou polopenzi 140kč nebo pouze snídaně 60kč-aktualní ceny na www.pohodahotel.cz
 

Provozní doba

Příjezd na pobyt hlaste v restauraci.Po předložení dokladu a zaplacení vám bude vydán klíč od pokoje.Příjezd od 14hod,odjezd do 11hod.
 

Gastronomie

V hotelu Pohoda jsou k dispozici dvě restaurace s kapacitou 100míst.
Spodní restaurace s barem slouží jak pro širokou veřejnost, tak pro hotelové hosty.
Horní restaurace slouží pouze pro hotelové hosty. Na přání zde pořádáme také svatby, promoce, rauty, ochutnávky vín a další akce dle přání.
Obě restaurace jsou nově zažízené.
V hotelu nabízíme pokrmy všeho druhu z kvalitních českých surovin. V hotelu Pohoda najdete také velmi kvalitní vína z Jižní Moravy.
Hotej je schopen nabídnout studené i teplé rauty podle přání a individuální kalkulace.
Pro ubytované hosty nabízíme snídaně a po dohodě i večeře. AKTUALNÍ CENU STRAVY SE DOZVÍTE NA www.pohodahotel.cz
 

Okolí

Staré Město pod Sněžníkem najdeme na mírné vyvýšenině v údolí pod Kralickým Sněžníkem. Jeho dominantou jsou renesanční radnice z roku 1619 a kostel z roku 1618, které jsou vidět přímo z oken Hotelu Pohoda. V budově radnice najdete turistické informační centrum a městské muzeum s expozicí představující historii, přírodní prostředí, průmysl a kulturní tradice Staroměstska. V někdejších kasárnách vzniklo vojenské muzeum s expozicí historie kasáren a další expozicí upomínající na minulost betonových pevností, vybudovaných v pohraničí před druhou světovou válkou. Na ně navazuje naučná stezka. V centru města najdete také směnárnu, TIPSPORT, SAZKU, Poštu, lékárnu, zdravotní středisko a mnoho obchůdků. Pro zpříjemnění volných chvil je zde kino, bowling a po dohodě je možné využít tělocvičnu místní školy.
V blízkém okolí také můžete navštívit romantické Rychlebské hory, tajuplný Rejvíz, Kralický Sněžník i hluboké lesy kolem říčky Březné. Řada míst nabízí pestrou škálu volnočasových aktivit. V podhorské krajině najdete kulturní centra regionu, města Šumperk, Zábřeh a Jeseník, ale také malebná městečka. Perlou Šumperska jsou Velké Losiny se zámkem, ruční papírnou a lázněmi. Světoznámé lázně naleznete v Jeseníku. Jedině v Jeseníkách můžete navštívit gigantickou vodní Přečerpávací elektrárnu Dlouhé stráně. Masiv Kralického Sněžníku je samostatným pohořím soupeřícím s nedalekým Hrubým Jeseníkem svou divokou a romantickou přírodou. Značené stezky odtud vedou do Rychlebských hor, ale po otevření hranic také do Polska na atraktivní Czarnou Góru a do lázní Miedzygórze. Naučná stezka Kralický Sněžník vede z Dolní Moravy k chatě Návrší. Na vrcholu Kralického Sněžníku vás čeká symbol této třetí nejvyšší hory České republiky, socha slůněte, ale také pramen řeky Moravy a překrásný výhled na Jeseníky, Kladsko a daleko do Čech a Moravy.
 

Doprava

Cestovat k nám můžete autem,vlakem,autobusem.
 

Další

WELLNESS V našem hotelu najdete i wellness odpočinek a relaxaci po náročném dni. Pro naše hosty a širokou veřejnost máme k dispozici finskou saunu se 4 lehátky. Toto zázemí je vhodné k aktivnímu odpočinku pro muže i ženy.

Sport Hotel je svou polohou jako stvořený pro zimní sporty. V okolí hotelu je nepřeberné množství sjezdovek, které mají kvalitní služby. Můžete každý den vyzkoušet jiný skiareál. Zdarma Váś k němu dopraví SKIBUS, který zastavuje přímo u hotelu. Zdejší střediska nabízejí večerní lyžování, půjčovny lyží a snowboardů, skiservis a lyžařské školy. Užijí si zde jak ošlehaní sjezdaři, tak začátečníci i malé děti, které stojí na lyžích prvním rokem. Pro milovníky bílé stopy je zde připraveno mnoho běžeckých tras, které jsou upravovány rolbou. Jednotlivé trasy navazují na hlavní zimní běžeckou magistrálu Jeseníků. V letním období budou velmi spokojeni, turisté, cyklisté i ostatní sportovci. Drsné a zároveň romantické podhůří Kralického Sněžníku otevírá bránu každému, koho láká aktivní odpočinek. Hotel Pohoda je obklopen horami, a proto je jeho okolí ideální jak pro krátké vycházky, tak pro náročné výstupy, cyklistické výpravy, zkrátka pro toulání zdejší krásnou přírodou. Komu se nechce pěšky ani na kole, tak se může vyhopnout do sedla a prozkoumat okolí na koni. Lovcům atrakcí doporučujeme jízdu na terénních koloběžkách či mountainboardech a to přímo v jednom z lyžařských areálů. Příznivci bílého sportu jistě ocení zdejší tenisové kurty. Je zde otevřena také chlouba Starého Města- Multifunkční hřiště s minigolfem. V tomto areálu si můžete zahrát basketbal, volejbal, nohejbal, florbal, inline hokej, stolní tenis a 18- ti jamkový minigolf. Je zde k dispozici i dětský koutek.Za hotelem je připraveno venkovní posezení -zahradas pískovištěm pro děti.

 

Zpět na Kraličák – Hynčice/Stříbrnice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter