SkiArena

Facebook
 

Pustevny – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

18
Polojasno

ne

18
Zataženo

po

18
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Liščí mlýn

**+
 
Pension
Frenštát pod Radhoštěm
Vzdálenost od střediska
Pustevny:
 
6 km
Souřadnice GPS:
49.5367N
18.2361E

Chatová osada a penzion Liščí mlýn se nachází na okraji města Frenštát p. R., ležícího na úbočí známého Radhoště (1129 m.n.m.) Vrchol Radhoště a Pustevny patří mezi nejoblíbenější výletní místa Beskyd. Sedačková lanová dráha je v provozu celoročně a dopravuje turisty z Ráztoky až na Pustevny. Rekreační areál Liščí mlýn, kterým protéká potok „Bystré“, je vzdálen od náměstí 1,5, od Ráztoky 4km. Z Frenštátu p.R. (aquapark) je necelých 10km do Rožnova p.R. (skanzen lidové architektury), 12km do Kopřivnice (Muzeum automobilů), 15km do malebného Štramberka, na hrad Hukvaldy atd.

 

Pokoje

Možnost ubytování v penzionu nebo v chatkách. Penzion: - 3x 4lůžkový pokoj - 1x 6lůžkový pokoj - k dispozici kuchyňka se základním nádobím, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, lednicí - společné WC a sprchy - televize na každém pokoji Chaty: 10 půlchat, z toho 5 půlchat má 5 lůžek a 5 půlchat má 6 lůžek, každá půlchata má vlastní WC a umyvadlo se studenou vodou. - společné sociální zařízení u chat ve zděné budově - k dispozici není kuchyňka. Možnost stanování.

 

Provozní doba

v období sezóny (duben-srpen) příjezdy od 15:00 - 18:00 (pozdější dle telefonické dohohy) v období mimosezóny dle telefonní dohody

 

Gastronomie

V období sezóny (červenec - srpen) snídaně (formou rautu) nebo polopenze (vždy musí být objednaná dopředu) Mimo sezónu: podmínka min. 20 osob, objednané dopředu. Klasický provoz restaurace není.

 

Okolí

K dispozici: - fotbalové hřiště - volejbalové hřiště - dětské hřiště - pískoviště - bazén - taborák - půjčování sportovních potřeb - ping-pong

 

Doprava

Autobusové nádraží: 800 m Centrum: 2000 m Vlakové nádraží: 800 m Letiště: 25000 m

 

Zpět na Pustevny

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter