SkiArena

Facebook
 

Pustevny – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

19
Polojasno

út

19
Jasno

st

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Na Dolině

***+
 
Hotel
Frenštát pod Radhoštěm
Vzdálenost od střediska
Pustevny:
 
4 km
Souřadnice GPS:
49.5125N
18.2178E

Hotel leží v klidném prostředí uprostřed lesů na úpatí hory Radhošť. Nabízí ubytování vysokého standardu celkem ve 13 dvoulůžkových pokojích s možností využití plnohodnotného třetího lůžka. Ceklová kapacita je 32 lúžek. Restaurace ve valašském stylu nabízí krajové i mezinárodní speciality, součástí je krytá letní terasa a altán s otevřeným krbem. Otevřeno je denně minimálně od 11 do 22 hodin.

Přímo u hotelu jsou 2 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, v zimě nafukovací hala a pevný povrch DECO-TURF. V okolí najdete 4 golfová hřiště (Čeladná, Ostravice, Rožnov, Hukvaldy). Do nejznámějších turistických cílů Beskyd jako jsou Pustevny nebo hora Radhošť se dostanete lanovkou přímo z Trojanovic nebo pěšky rovnou od hotelu.

 

Pokoje

Pokoje jsou vybaveny dle kategorie:

Standard (oddělená lůžka, vlastní koupelna+WC, TV+SAT, internet WiFi i LAN), Plus (navíc balkón nebo terasa, LCD TV, minibar, fén. telefon), Exclusive (navíc balkón nebo terasa, LCD TV, minibar, fén. telefon, pokoj rozdělený na obývací a lůžkovou část , WhirlpoolExclusive (s vířivou vanou pro 2 osoby), Deluxe Panorama (velký pokoj s terasou 25m2 s výhledem na hřebeny Beskyd, koupelna s vanou, kuchyňský kout se sporákem a lednicí, jídelní stůl).

 

Provozní doba

7:00 - 23:00 nebo podle potřeby.

 

Gastronomie

Restaurace ve valašském stylu nabízí krajové i mezinárodní speciality, součástí je krytá letní terasa a altán s otevřeným krbem. Otevřeno je denně minimálně od 11 do 22 hodin.

 

Okolí

V okolí najdete 4 golfová hřiště (Čeladná, Ostravice, Rožnov, Hukvaldy). Do nejznámějších turistických cílů Beskyd jako jsou Pustevny nebo hora Radhošť se dostanete lanovkou přímo z Trojanovic nebo pěšky rovnou od hotelu. Město Rožnov s valašským skanzenem je vzdáleno 10 km.

 

Doprava

Autem, nabízíme parkování přímo v areálu. Nejbližší autobusová zastávka je 1 km, vlak 5 km, letoště 25 km.

 

Zpět na Pustevny

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter