SkiArena

Facebook
 

Pustevny – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

19
Zataženo

po

19
Zataženo, občasný déšť

út

11
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Miura hotel

****+
 
Hotel
Čeladná
Vzdálenost od střediska
Pustevny:
 
9 km
Souřadnice GPS:
49.5457N
18.3444E

Designový hotel MIURA nabízí ubytování ve 39 pokojích a 4 Junior Suitech a MIURA Suitu.

VYBAVENÍ HOTELU: restaurace s kavárnou, MIURA Spa, parkoviště, konferenční sály, 2 x 18 jamkové mistrovské golfové hřiště, kde se koná PGA.

Chceme, aby byl váš pobyt v hotelu MIURA nezapomenutelný!

Designový hotel MIURA byl navržen architektonickým studiem Labor 13 – Ing. Arch. Martinem Vomastkem. Hotel je ztělesněním symbiózy umění, architektury, pohodlí a životního stylu.
Konstrukce: Od počátku byla stavba připodobňována k vesmírné lodi přilétající z jiného světa. Tento nový prvek, ale paradoxně do krajiny přirozeně zapadl. Jeho dynamická hmota v dálkových pohledech navazuje na panoramata okolních kopců a ve svém kontrastním výrazu území bezesporu obohacuje. Při realizaci stavby hotelu MIURA byly použity fasádní desky Cembonit, které vytváří výrazný dojem přírodního vzhledu. Části exteriéru hotelu byly doplněny ocelí COR-TEN, která dodává hotelu působivou patinu.

Hotel MIURA se nachází na okraji Čeladné, přímo na mistrovském golfovém hřišti. V okolí najdete krásnou přírodu, údolí řeky Čeladenky, potoky s průzračnou vodou, ale také mnoho příležitostí, jak aktivně strávit svůj volný čas, víkend ve dvou nebo se pobavit s přáteli. Čeladná je místem, kde se každoročně koná nejvýznamnější golfová událost ve střední a východní Evropě, golfový turnaj ze série PGA European Tour.

LIVING IN THE GALLERY

Hotel je zároveň i galerií moderního umění, setkáte se zde se jmény Andy Warhol, David Černý, Petr Pastrňák, Cragg, Armleder nebo Moore.

Spojení umění, designu a okolní přírody představuje jedinečné a sofistikované pojetí hotelu a nabízí mimořádný zážitek trávení volného času v krásné přírodě a kulturním prostředí.

MIURA Spa představuje spojení moderního designu, špičkového vybavení a kontaktu s přírodou. Spa vám přináší nejen relax, ale především absolutní soukromí a ničím nerušené momenty klidu.

MIURA Spa je jedinečnou realizací Spa konceptu značky KLAFS ve střední Evropě.

V MIURA Spa je vám k dispozici:

VODNÍ ČÁST - vnitřní relaxační bazén s hydromasáží - vyhřívaná lůžka - kneippův chodník - terasa

SAUNOVÁ ČÁST - bylinková lázeň - solní lázeň - pára - saunárium - finská sauna - polévací vědro - ledový déšť - sněhový ráj RELAX ROOM - odpočinek na vodních matracích - levitační vana Sanotherm - 2 místnosti pro treatments PRIVAT SPA Spa v soukromí s lahví šampaňského (pro 2 osoby) - relaxační bazén s hydromasáží - finská sauna - sprcha - minibar - Ipod dokovací stanice

 

Pokoje

DELUXE POKOJE
Deluxe pokoje jsou vybaveny Queen size postelí či dvěma oddělenými postelemi. Pokoje, stejně jako celý interiér hotelu, jsou typické originálním designem. Některé Deluxe pokoje mají lodžii s výhledem na golfové hřiště.
K dispozici jsou také pokoje s možností propojení.
Poloha: V obou křídlech hotelu
Výhled: Golfové hřiště / Obec Čeladná
Typ postele 24 pokojů - postel velikosti Queen , 14 pokojů - dvě oddělené postele
Koupelna: Koupelna se sprchou / kosmetické zrcátko, fén, froté župany a pantofle
Vybavení: Klimatizace, 42“ LCD TV, Hi-Fi audio systém, vysokorychlostní připojení na internet zdarma, trezor, pracovní stůl, láhev vody, telefon a minibar
Rozloha: 26m2

JUNIOR SUITES
Junior Suites nabízejí větší prostor než Deluxe pokoje a jsou designově zařízeny. Nabízejí pohodlí v podobě sedacího koutu a jsou jedinečné svými výhledy. Poloha: V obou křídlech hotelu
Výhled: Unikátní prosklená stěna s výhledem na golfové hřiště / Obec Čeladná
Typ postele 1 postel velikosti Queen a 1 samostatná postel
Koupelna Koupelna se sprchou / kosmetické zrcátko, fén, luxusní froté župany a pantofle
Vybavení: Klimatizace, 42“ LCD TV, vysokorychlostní připojení na internet zdarma, trezor, pracovní stůl, sedací souprava, telefon, minibar a láhev vody.
Rozloha: 51 m2

 

Provozní doba

Recepce je otevřena 24h
 

Gastronomie

UMĚNÍ GASTRONOMIE ...
Restaurace MIURA je otevřena pro veřejnost a hotelové hosty a nabízí sezónní à la carte. Menu je postaveno na kvalitních surovinách a vychází z tradice Beskyd či středomořské kuchyně.
V letní sezóně je k dispozici terasa restaurace.
Otevírací doba: 7:00 – 23:00 hodin
Šéfkuchař Otto Kokoszynski má k hotelu MIURA velmi blízko svou kuchařskou filozofií. Otto získal bohaté zkušenosti s mezinárodní kuchyní především v Itálii, kde působil na různých pozicích 14 let. Po návratu do Čech působil jako šéfkuchař v hotelu Atom v Ostravě. Kromě kreativního vymýšlení novinek do sezónního menu je Ottovým každodenním cílem a snahou i hledání místních dodavatelů surovin té nejvyšší kvality.
 

Okolí

V okolí Čeladné naleznete širokou škálu možností, jak strávit volný čas. Aktivně jej lze prožít s golfovou holí v ruce, v koňském sedle, na kole či hraním tenisu nebo procházkami po okolí, i turistickými výšlapy.

PROSPER RANČ – ČELADNÁ
Po celý rok můžete využít jednu z největších jízdáren v ČR. Ranč nabízí jezdeckou školu a poníky pro děti.
Vzdálenost: 200m

POLARIUM
V lázeňském centru LARA naleznete první Polarium v České republice, které se zde provozuje od roku 2004. Celotělová chladová terapie při minus 120 ˚C.
Vzdálenost: 1 km

CYKLISTIKA
Trasa Čeladná – Podolánky Krátká 25km trasa.

BIKE PARK SVIŇORKY - Morávka - dvě downhillové tratě o střední a těžké náročnosti. Délka 850m. Dále fourcrossová dráha o délce 650 metrů. Vše jak pro úplné začátečníky, tak i pro profi jezdce.
Vzdálenost: 23 km

KOLOBĚŽKY
Ski areál Opálená nabízí kromě zimního využití také letní aktivity. Vyzkoušet můžete koloběžky a terénní buginy. Jízda po čtyř kilometrové trase vedoucí příjemným lesním prostředím s jedinečnými výhledy na okolí je skutečným zážitkem pro celou rodinu.
Vzdálenost: 2 km

HORSKÝ LANOVÝ PARK TARZANIE
Vyzkoušet také můžete lanový park Tarzanie, které je největší lanové centrum v ČR. Centrum nabízí několik překážkových tras s různou obtížností.
Lokalita: Trojanovice – Ráztoka Vzdálenost: 11 km

BĚŽECKÁ STOPA GOLF RESORT ČELADNÁ
Přímo u hotelu MIURA jsou pro Vás připraveny tři běžecké stopy pro klasický styl dlouhé dva, tři a pět kilometrů, vedoucí po golfovém hřišti. Klasické běžecké stopy s mírným stoupáním a klesáním, kde je maximální převýšení 45 metrů, jsou vhodné jak pro pokročilé běžkaře, tak i pro děti a začátečníky.
Vzdálenost: 50m

BÍLÁ
Lyžařský areál Bílá je od Čeladné vzdálen 20 minut jízdy autem. Všechny sjezdovky v areálu jsou uměle zasněžovány technickým sněhem. Na jižní sjezdovce je oblíbené večerní lyžování od 18 do 21h každý den mimo neděli. Lyžařský areál disponuje sjezdovkami od těch pro začátečníky až po střední obtížnosti. Součástí areálu je Snowpark pro snowboarding. Středisko nabízí celkem tři vleky, jednu čtyřsedačku a sedm sjezdovek.
Vzdálenost:22 km

PUSTEVNY
Pustevny jsou největším lyžařským střediskem v Beskydech. Na Pustevny vede lanovka z Trojanovic (z Čeladné 10 min autem). Vyhledávané turistické středisko disponuje 11 lyžařskými vleky a 10 sjezdovkami. Na vrcholu pak čeká na své obdivovatele národní kulturní památka – nádherné chaty hotel Maměnka a restaurace Libušin z konce 19. století, které byly kompletně zrestaurovány do své původní podoby.
Vzdálenost: 15 km

SKI AREÁL OPÁLENÁ Areál nabízí cca 5 km sjezdovek se dvěma vleky. Vzdálenost je cca 2 km od Čeladné.
Součástí areálu je i snowpark, stylová hospůdka a večerní lyžování.
Vzdálenost: 2 km


STODOLNÍ / Ostrava Existuje jen málo ulic, které by se dostaly do povědomí lidí. Stodolní ulice v Moravské Ostravě je bezesporu jednou z nich. Její věhlas se již neomezuje pouze na Ostravu, ale přesahuje region a bez nadsázky je možné tvrdit, že je známá prakticky v celé republice a dokonce i za jejími hranicemi.
Přímo na Stodolní a v okolních přilehlých ulicích naleznete přes 60 barů a klubů, kam lze pohodlně dojet městskou dopravou i vlakem. Stodolní ulice a její blízké okolí se stala vyhlášeným zábavním centrem, kde se každý víkend baví desetitisíce lidí.
Vzdálenost: 35km
Náš řidič vám zajistí dopravu dle domluvy.

TECHNICKÉ MUZEUM TATRA KOPŘIVNICE
Nejucelenější sbírka věnovaná kopřivnické vozovce, později proslavené jako fenomenální automobilka TATRA. V současné době muzeum nabízí čtyři různé expozice: Technické muzeum Tatra, Lašské muzeum, Muzeum Fojtství a Expozici Emila a Dany Zátopkových (v Technickém muzeu). Vzdálenost: 23 km

 

Doprava

JAK SE K NÁM DOSTANETE GPS 49°32‘6.601“N, 18°19‘38.638“E Čeladná je hojně navštěvována ve všech ročních obdobích a díky své poloze je snadno dostupná vlakem, autobusem nebo automobilem.

Na přání Vám zajistíme dopravu z Ostravy do Čeladné hotelovým minibusem Mercedes Viano.
Hotel MIURA se nachází přímo vedle golfového hřiště Čeladná.

Vzdálenosti:

Ostrava 35 km
Krakow 195 km
Bratislava 243 km
Praha 385 km
Varšava 419 km

 

Zpět na Pustevny

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter