SkiArena

Facebook
 

Pustevny – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Jasno

st

19
Jasno

čt

16
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Dejmon

**
 
Hotel
Čeladná
Vzdálenost od střediska
Pustevny:
 
6 km
Souřadnice GPS:
49.5219N
18.335E

Hotel Dejmon (650 m.n.m.) se nachází v malebném prostředí Beskyd v protáhlé vesničce Čeladná, nedaleko Frýdlantu nad Ostravicí (7 km). V okolí hotelu jsou krásné zalesněné kopce, lákající k uklidňujícím procházkám v tichu a klidu hor. Hotel je vhodný zejména pro rodinnou rekreaci, pořádání lyžařských výcviků, škol v přírodě, školení, jazykových kurzů, rekondičních pobytů, oslav, svateb a dalších slavnostních příležitostí. Hostům je k dispozici univerzální travnaté hřiště, venkovní kuželky, ohniště s možností opékání a grilování, salonek pro 20 osob, společenská místnost s barem pro 50 osob, podkrovní bar, herna s kulečníkem a stolním tenisem. Parkoviště pro hosty se nachází přímo u hotelu. V hotelu je možno pořádat jazykové kurzy, semináře, školení a další akce podobného typu. Pro tyto účely lze využít až 5 místností s následující audiovizuální technikou: TV, video, CD+DVD přehrávač a zpětný projektor.
 

Pokoje

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Wi-Fi konektivita v celém objektu.
 

Gastronomie

Stravování je umožněno v restauraci (pro 50 osob) s každodenním provozem, s velkým výběrem chutných jídel, formou snídaní, polopenze nebo plné penze.
 

Okolí

Kulturní a sportovní vyžití v okolí hotelu Hosté mohou navštívit krytý bazén, jízdárnu koní, 18 jamkové golfové hřiště, hřiště na kopanou a tělocvičnu, vše ve vzdálenosti 2 km od hotelu. Je zde velký výběr běžkařských, cyklistických a turistických tras ve směru na Smrk, Lysou Horu, Pustevny, Kněhyni a Stolovou, přímo od hotelu. Ve vzdálenosti 700 m od hotelu se nachází lyžařský vlek poma, dlouhý 600 m, vhodný zvláště pro děti a začátečníky, a další vlek je vzdálen 4 km. Náročnější lyžaři mohou navštívit lyžařská střediska na Pustevnách (10 km) nebo Bílé (20 km). Ze zajímavostí můžeme doporučit výlet: * na Pustevny (7 km) - nejvýznamnější horské středisko v Beskydech, památkově chráněné dřevěné turistické objekty * Radhošť (8 km) - jedna z nejznámějších hor Beskyd s nádhernými rozhledy (1129 m.n.m.), působivá socha boha Radegasta, poutní dřevěná kaple a sousoší sv. Cyrila a Metoděje * do Rožnova pod Radhoštěm (10 km) - Valašské muzeum v přírodě -rozsáhlý soubor lidových staveb * do Kopřivnice (14 km) - muzeum automobilů Tatra * do Štramberku (16 km) - městská památková rezervace, lidové roubené domy valašského typu, Štramberská Trůba - válcová věž (donjon), přírodní rezervace Šipka * na Lysou Horu (7 km) - nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd - 1323 m.n.m.
 

Zpět na Pustevny

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter