SkiArena

Facebook
 

Svah Zlín – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

22
Zataženo

po

23
Zataženo

út

17
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

VILLA SLOVENSKÁ

***
 
Hotel
Zlín
Vzdálenost od střediska
Svah Zlín:
 
1 km
Souřadnice GPS:
49.2227N
17.6792E

Penzion - Vila Slovenská kategorie Hotel Garni*** se nachází v centru Zlína uprostřed rozsáhlé zahrady s parkovou úpravou. Nedílnou součástí je uzavřené privátní parkování pro všechny ubytované hosty. Pouhých několik minut chůze vzdálené zlínské náměstí nabízí celou řadu restaurací, značkových obchodů, kino, divadlo a hudební kluby. Svými službami a luxusní polohou uspokojí penzion Villa Slovenská i ty nejnáročnější klienty. V dosahu je rovněž široká nabídka sportovních a relaxačních center včetně krytých bazénů, sportovních a tenisových hal, squash kurtů a bowlingů.
 

Pokoje

Ubytování s nádechem luxusu. Vše je navrženo pro Vaše pohodlí. K dispozici je 15 stylových pokojů s vlastní koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, internet připojením, rádio budíkem, sat/tv a možností minibaru.
 

Gastronomie

Vychutnejte si bohatou nabídku snídaňového menu nebo si dopřejte výbornou večeři a la carte v některých z proslulých restaurací našeho města. Penzion Villa Slovenská poskytuje gastronomické služby kategorie hotel garni. Na objednávku Vám ale rádi poskytneme kompletní gastronomický servis výběrem z menu, bufetem nebo slavnostním rautem. Naše útulná restaurace a salonek jsou ideálním místem pro významná setkání, školení, soukromé recepce, rauty i svatební a rodinné hostiny. Náš zkušený personál obstarávající všechny cateringové služby, Vám ochotně pomůže při organizaci slavnostních večeří, svateb a jiných vyjímečných a slavnostních příležitostí.
 

Okolí

Kultura a sport Muzeum jihovýchodní Moravy www.muzeum.zlin.cz Zámek Zlín Hrad Malenovice Muzeum obuvi www.muzeum.zlin.cz Městské divadlo www.divadlo.zlin.cz Hvězdárna Zlín www.zas.cz Aktivní odpočinek Zoo a zámek Lešná Zoo a zámek Lešná,otevřeno po celý rok. Zoo Zlín patří k nejkrásnějším místům celé Moravy. Dnešní areál tvoří zámecký park,který sny o pohodě a harmonii mění ve skutečnost. www.zoolesna.cz Lázně Zlín,STEZA Hokej HC Hamé Tenisový areál Vršava Squash Golf sport Club Ranč Všemina
 

Doprava

Autobusová zastávka: 200 m Autobusové nádraží: 1000 m Centrum: 200 m Vlakové nádraží: 1000 m
 

Další

Naše útulná restaurace a klimatizovaný salonek jsou ideálním místem pro obchodní setkání, porady, školení a jiné významné firemní události. Nabízíme nejen pronájem atraktivních prostor, ale hlavně kompletní servis zahrnující plátno, flipchart, zpětný projektor, data projektor, TV / video / DVD set, internet připojení a širokou nabídku cateringových služeb po celou dobu firemní akce.
 

Zpět na Svah Zlín

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter