SkiArena

Facebook
 

Svah Zlín – aktuální počasí a sníh

Počasí

19
Zataženo, občasný déšť

so

24
Skorojasno

ne

22
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Penzion Uno

***+
 
Pension
Zlín
Vzdálenost od střediska
Svah Zlín:
 
2 km
Souřadnice GPS:
49.2358N
17.6826E

Penzion UNO najdete v klidné části Zlína s nádherným výhledem na okolní lesy. Nabízíme pohodlí tříhvězdičkového hotelu a rodinnou atmosféru. Svým vybavením a službami (klimatizace, internet, parkoviště, otevřeno non-stop) uspokojíme i ty nejnáročnější hosty. V Penzionu Uno je k dispozici 8 dvoulůžkových pokojů, jeden čtyřlůžkový apartmán a jeden "Romantický pokoj".

 

Pokoje

Všechny pokoje mají vlastní WC s koupelnou, a jsou vybaveny radiopřijímačem, televizorem, satelitem, minibarem, internetem. Všechny koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, vanou nebo rohovou vanou a vysoušečem vlasů. Romantický pokoj je vhodný pro novomanžele nebo při výročích svatby. Má balkon s výhledem na vycházející slunce nad Vizovickými vrchy a čeká v něm na Vás i překvapení. K dispozici je dětská postýlka, klimatizace i bezplatné parkoviště.

 

Provozní doba

24 h

 

Okolí

Okolí penzionu Uno nabízí nejen sportovní ale i kulturní vyžití. Pension se nachází blízko centra města Zlín, kde bychom doporučili navštívit třeba Městské divadlo nebo zoologickou zahradu. Nejznámější akce konaná ve Zlíně je Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež.

 

Doprava

2 km od centra.

 

Další

Penzion Uno nabízí privátní parkování pro hosty a samozřejmostí je i internetová přípojka.

 

Zpět na Svah Zlín

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter