SkiArena

Facebook
 

Troják – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

21
Skorojasno

ne

20
Oblačno, déšť

po

18
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

ACTIVITYPARK HOTEL VŠEMINA

***
 
Hotel
Slušovice
Vzdálenost od střediska
Troják:
 
8 km
Souřadnice GPS:
49.2921N
17.863E

Activitypark hotel Všemina nabízí konformní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích či v rodinných apartmánech s celkovou kapacitou až pro 200 osob. Všechny pokoje jsou vybaneny balkónem nebo terasou a nabízí jedineční výhled na jezero v údolí, krásné v každém ročním období. Právě okolní příroda dělá Activitypark hotel Všemina ideálním místem nejen pro sportovně – relaxační dovolenou, wellness pobyty, pobyty rodin s dětmi, romantické pobyty, seniorské pobyty, ale i pro firemní akce, svatby, školy v přírodě nebo školní výlety.

Konfereční služby v Activitypark hotelu Všemina
Konferenční centrum hotelu Všemina nabízí: konferenční sál až pro 250 osob a tři školící salónky - svým zázemí a podmínky jsou vhodné k uspořádaní nejrůznější firemních akcí a školení, spojených se vzděláváním, sportem nebo zábavou. Za zvýhodněných podmínek nabízíme pronájem konferenčních prostor a ubytování.

Prostory jsou vhodné pro tento typ firemních akcí:

- Konference
- Firemní školení a přednášky
- Obchodní jednání
- Semináře
- Sympozia
- Prezentace
- Teambuildingové programy
- Sportovně zaměřené akce
- Soukromé akce

 

Pokoje

Ubytovací kapacity: 

8 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky typu „Lux“

Pokoje se nacházejí hned v přízemí v budově B, proto mají terasu s posezením. Jsou kompletně zrekonstruovány a moderně vybaveny stylovým nábytkem, televizí se satelitem, zrekonstruovanou koupelnou se sprchou a WC.

52 dvojlůžkových pokojů s možností přistýlky typu „Standard“

Pokoje se nacházejí částečně v 1. a dále ve 2. – 4. patře s balkónem, v budově A i B. Jsou vybaveny dřevěným nábytkem, televizí se satelitem, zrekonstruovanou koupelnou se sprchou a WC. Nábytek a vybavení je většinou standardní.

5 rodinných apartmánů

Apartmány se nacházejí v okrajových částech budovy B. Jedná se většinou o dvě spací místnosti a obývací pokoj, koupelnu s vanou, WC, TV se satelitem, lednicí, prostornou předsíní a balkónem nebo terasou. Nábytek a vybavení je původní. Kapacita se liší podle velikosti apartmánu od 3 do 6 lůžek.

 

Provozní doba

Recepce Hotelu Vsemina je otevřena 0o 7:00 do 22:00.

 

Gastronomie

Restaurace Valaška

O gastronomický zážitek pro všechny ty, kteří si rádi vychutnají speciality české i mezinárodní kuchyně, se postará restaurace Valaška.


Speciality restaurace Valaška
- Pytlákova chlouba - Zvěřinový guláš
- Vizovické trnkobraní – uzená kýta se švestkovou omáčkou, houskový a bramborový knedlíky
- Anglický lord v kabátě – restovaný pstruh s anglickou slaninou

Hotelovým hostům restaurace Valaška poskytuje celodenní stravování. Snídaně jsou podávány kontinentální, formou rautu nebo výběrem ze snídaňového jídelního lístku. Obědy a večeře jsou servírovány a la carte, menu, bufetem nebo rautem.

Stylový Sportbar s prostorným dětským koutkem, billiardem, šipkami, stolním fotbálkem a bowlingem nabízí příjemné posezení pro celou rodinu.
Pro skupiny a firemní večírky nabízíme organizaci sportovních turnajů, diskotéku nebo posezení u živé hudby.

 

Okolí

Hotel je svou polohou vhodný nejen pro pěší a cyklistickou turistiku po Hostýnských a Vizovických vrších, ale i po okolních pamětihodnostech jako jsou například: Zámek Vizovice, Zoo Lešná, Skály Hostýnských vrchů, Zřícenina hradu Lukov apod.

 

Doprava

Zastávka: 2 km
Autobusové nádraží: 15 km
Centrum: 2 km
Vlakové nádraží: 15 km
Letiště: 100 km

 

Další

Aktivní dovolená v Hotelu Všemina
Hotel Všemina nabízí celou řadu možností relaxace i aktivního odpočinku.

Přímo v hotelu naleznete relax centrum: s vnitřním bazénem, solnou nebo aroma saunu a whirpool, a wellness centrum, které Vám nabídne nejrůznější masáže, zábaly, koupele nebo pellingy.
Rozsáhlý sportovní areál Activitypark hotelu Všemina zahrnuje ranč s koňmi, lanové centrum a jezero vhodné ke koupání. Naleznete zde atrakce, jako jsou terénní čtyřkolky, zorbing, paintball, bowling, tenisové kurty a mnoho jiných.

Okolí Hotelu Všemina vybízí v letních měsících k pěší turistice, cykloturistice a v zimních měsících k běžeckému lyžování.

 

Zpět na Troják

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter