SkiArena

Facebook
 

Troják – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Zataženo

út

12
Polojasno

st

14
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Hotel Zubříč

***
 
Hotel
Rajnochovice
Vzdálenost od střediska
Troják:
 
7 km
Souřadnice GPS:
49.4173N
17.7728E

Nabízíme Vám ubytování ve 24 standardně zařízených 2-4 lůžkových pokojích a apartmánech různých velikostí s celkovou kapacitou 76 lůžek(také možnost využití až 30ti přistýlek - pro děti, větší skupiny...). Útulné pokoje jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením, krytou lodžií, hotelovým telefonem... V objektu je našim hostům zdarma k dispozici bezdrátové připojení k internetu.

Po sportování na tenisových kurtech (tenis+nohejbal), volejbale, fotbálku, stolním tenise, cyklistickém výletu, nebo turistice či houbaření v okolních lesích se můžete vydatně občerstvit v hotelové restauraci s terasou, kde se můžete také kdykoliv posilnit jídlem vybraným z bohatého jídelního lístku. Prostory restaurace jsou ideálním místem pro Vaši oslavu, sraz či svatební hostinu (zařídíme také obřad, výzdobu, hudbu...), pořádáme také firemní akce a ukončení roku. Vybrat si můžete ze široké nabídky výborných jídel a specialit moravské, české i valašské kuchyně. Pro skupiny po domluvě připravíme výborný teplý i studený raut (i s možností zabíjačkových specialit, guláše, tataráku, grilovaných pochoutek - kýty i selete, studených obložených mís, salátů...)

Při obsazeném hotelu/soukromé akci je otevřena také útulná vinárna se stylovým posezením s otevřeným krbem a tanečním parketem... Pro aktivní odpočinek můžete využít venkovní kurty, posilovnu s menší tělocvičnou, saunu, různé druhy masáží, perličkovou koupel, zahrát si pétanque, kulečník, biliárd, šipky, stolní fotbal, ruské kuželky, stolní tenis... nebo vyrazit obdivovat krásy okolních lesů a přírodních rezervací na úpatí Kelčského Javorníku (nejvyšší bod Hostýnských vrchů + rozhledna), v okolí můžete najít i rozvaleniny gotických hradů Zubříč a Šaumburk.

 

Pokoje

Hotel vhodný pro pobyty rodin s dětmi, oslavy, srazy, školení a semináře, večírky, svatby, výročí, setkání přátel, školy v přírodě, pobyty seniorů, rodin, handicapovaných dětí s rodinami nebo asistenty a odpočinkové pobyty uprostřed krásné přírody :-)

Díky členitosti hotelu a možnosti stravování v restauraci nebo vinárně se různé skupiny (ubytované současně) navzájem neruší.

 

Provozní doba

nonstop

 

Gastronomie

Náš hotel se vždy vyznačoval svou výbornou kuchyní! Standardně výběr z velkého množství jídel z jídelního lístku. Pro skupiny možno dohodnout jednotné menu dle chuti hostů nebo výběr z více druhů jídel. Pro akce připravíme jakékoliv speciality : rauty, grilování (steaky, stehna, kuřata, ryby, i sele) tak, abychom vyhověli Vašim přáním. Nabízíme denní menu s výbornými specialitami, na podzim a v zimě pořádáme tradiční zvěřinové hody na jaře velikonoční menu...

Přijďte si pochutnat na naše vyhlášené ZVĚŘINOVÉ HODY v týdnu od 21. - 25. 11. 2012 (rezervace míst na recepci: tel: 573 391 239, mobil: 777 332 678, recepce@hotelzubric.cz).

 

Okolí

Krásné smíšené a jehličnaté lesy s turistickými trasami: na Kelčský Javorník, kopec Tesák, zříceniny harů Zubříč a Šaumburk, po "štrece" do Rajnochovic, na Hostýn... , nádherná  příroda se spoustou přírodních rezervací, houbařský ráj a božský klid:-)

 

Doprava

Autobusová zastávka: 1,5km Vlakové nádraží: 3km Autobusové nádraží: 12km možno dopředu dohodnout dopravu z nádraží na hotel/z hotelu na vlak (hotelovým autem) za poplatek 50,-Kč.

Příjezd k hotelu Zubříč: Z hlavní silnice II.třídy mezi městy Bystřice pod Hostýnem a Valašské Meziříčí: mezi obcemi Kunovice a Osíčko sjet z hlavní silnice na směr RAJNOCHOVICE - kolem nádraží, v obci Podhradní Lhota odbočit ostře vpravo dle ukazatelů, dále doprava přes most a po cca 1 km přijedete lesíkem na parkoviště před hotelem Zubříč.

Ze Vsetína a Zlína přes kopec Toják, cca 500m pod ním doprava na Rajnochovice, projet celou vesnicí rovně do Podhradní Lhoty, na návsi odbočit dle značení vlevo, pak vpravo přes most nahoru... za cca 1 km Hotel Zubříč.

 

Akce

<strong> Silvestrovský pobyt </strong>
<p>
od 26.12. do 2.1. (možno prodloužit do 6.1.)
<p>
Zvýhodněný pobyt za 460,- Kč/os./den <br>
včetně polopenze ! (večeře za 80,-Kč, snídaně za 70,-Kč)
<p>
Tato výhodná cena ubytovacích služeb nově platí až do  <strong> 31.3.2013 </strong>
<p>
* podmínkou slevy je min. délka pobytu 3 noci (4 dny).<br>
Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma, dítě 3-12 let na lůžku s polopenzí 250,-Kč/noc.
<p>
--------------------------------------------------------------------------------
<p>

<p>
<strong> Silvestrovský večírek </strong>
<p>
31.12.2012 za 980,-Kč/os. (450,-Kč/dítě)
<p>
- silvestrovský program s překvapením<br>
- živá hudba<br>
- občerstvení (2x večeře, láhev sektu)<br>
- půlnoční ohňostroj<br>

 

Zpět na Troják

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter