SkiArena

Facebook
 

Karlov – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Jasno

st

18
Polojasno

čt

16
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Ema

***
 
Apartmán
Malá Morávka
Vzdálenost od střediska
Karlov:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.0182N
17.2961E

Vážení hosté, vážení obchodní přátelé dovolujeme si Vám představit ubytovací zařízení v krásném prostředí Jeseníků v lyžařském centru nacházejícím se přímo na základní stanici sjezdovky ve SKI CENTRU Malá Morávka - Karlov pod Pradědem, které je vstupní branou ke všem dalším areálům v oblasti Karlova. Naším hlavním cílem je poskytování co nejkvalitnějších služeb. Penzion Ema v centru Karlova nabízí apartmány, bungalovy, ale i superluxusní apartmán. Poskytuje služby pro méně náročnou i pro náročnější klientelu. Celková kapacita Penzionu Ema je 45 lůžek a celková plocha areálu je cca 4.000 m2. Areál se nachází bezprostředně u jedné z nejdelších a nejnáročnějších sjezdovek v Karlově.

 

Pokoje

APARTMÁNY * * * standard (zděné vytápěné bungalovy): 2 oddělené ložnice se standardním vybavením a společným příslušenstvím - umývárna, WC, sprch.kout… (vhodné pro 2 spřátelené rodiny nebo větší rodiny s dětmi) Přízemí (13m2) 4 pevná lůžka, v patře (17m2) 2 lůžka + 2 rozkládací pohovky. AKU + el.bojler 125 l.
A P A R T M Á N ****LUX : (bungalov č. 5): 2 oddělené ložnice + přísl. v příz.2 + 1 přist., v patře 2 + 2 s minikuchyňkou. Vytápěná podlaha, fén, 2x TV / SAT / TEL, varná konvice, radioalarm, 2x minibar…...
A P A R T M Á **** LUX : (hlavní budova): 2 - lůžkové luxusní apartmá s možností 1 přistýlky, hydromasážní box, masážní WC, fén, podlahové vytápění, teplovzd.vytápění,minibar, 2x TV / SAT, Tel
A P A R T M Á ***** LUX : (hlavní budova): 2 lůžkové luxusní apartmá s možností 2 přistýlek, hydromasážní parní box “PHARO“s chromoterapií, aromaterapií a audiosystémem, multimasážní křeslo, masážní poduška nohou, masážní WC s osoušením, fén, vytápěná dlažba, teplovzd. vytápění, 2x TV / SAT / VIDEO, 2x minibar, 2x tel., internet, světelné efekty…….

 

Gastronomie

Stylová a útulná restaurace penzionu Ema, je určena především milovníkům dobrého jídla, zvláště pak těm, kteří milují různé druhy masa upraveného na všemožné způsoby. Labužníci si zde mohou vychutnat speciality nejen z vepřového ale i z kuřecího či krůtího masa.

 

Doprava

Karlov pod Pradědem patří k nejznámějším a největším horským střediskům. Leží na soutoku Bílého potoka s Moravicí ve východní části Hrubého Jeseníku. Nabízí mnoho možností k vycházkám a tůrám - Karlova Studánka, Praděd (1.492 m.n.m), Ovčárna, Červenohorské sedlo atd. Leží v nadmořské výšce cca 750 metrů. Pro Karlov je charakteristická dlouhá zimní sezóna. Dostatečné množství sněhu i v jarních měsících zaručuje ideální podmínky pro sjezdové i běžecké lyžování. Také v ostatním ročním období je východiskem mnoha turistických a cykloturistických tras. Jako vhodný cíl pro autovýlety se nabízí přírodní rezervace Rejvíz se známým Mechovým jezírkem, Lázně Lipová, Velké Losiny nebo Lázně Jeseník.

 

Další

Preferujeme platbu ubytování v hotovosti

 

Zpět na Karlov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter