SkiArena

Facebook
 

Kouty nad Desnou – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

18
Zataženo

po

17
Zataženo, občasný déšť

út

9
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Dolte

**
 
Hotel
Sobotín
Vzdálenost od střediska
Kouty nad Desnou:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.0215N
17.0783E

Náš hotel Dolte je situován v blízkosti lyžařského areálu Kouty v klidném prostředí obce Sobotín. Hosté mají u nás možnost aktivního odpočinku v krásném prostředí CHKO Jeseníky při vycházkách do blízkého okolí,kde je stále na co koukat. Samotný hotel poskytuje ubytování v různých kategoriích dle Vašeho přání od pokojů nadstandardních až po turistické. Pro rodiny s dětmi máme připravenou nekuřáckou jídelnu s dětským koutkem. Preferujeme poctivou domácí kuchyni a rádi vyhovíme i těm, kteří potřebují individuální formu stravování. Samozřejmostí je i možnost ubytování Vašich čtyřnohých mazlíčků spolu s Vámi !!! V blízkosti hotelu se nachází rovněž lyžařské vleky ve Vernířovicích, Klepáčově i Přemyslově. K vleku Vás rádi dopravíme hotelovým vozidlem Hummer H2. Pár kroků od hotelu je k dispozici tělocvična vyhovující nejvyšším nárokům sportovně založených rekreantů a sportovních oddílů. Pro chvíle odpočinku nabízíme hostům možnost využití sauny nebo sportovní a rekondiční masáže.
 

Pokoje

V našem hotelu se můžete ubytovat v nadstandardně vybavených apartmánech se třemi až pěti lůžky nebo Vám nabídneme levné ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích, které jsou vybaveny sprchou a WC. Pro skromnější hosty máme připraveny útulné pokojíky se společným sociálním zařízením na chodbě. Součástí areálu hotelu je i letní tábor s kapacitou 100lůžek v dřevěnných chatkách s vlastní jídelnou a sociálním zařízením.
 

Provozní doba

Hotel Dolte Sobotín 27 odp.osoba Jiří Mikuláštík tel: +420 583 231 231 tel: +420 583 411 074 hoteldolte.recepce@seznam.cz
 

Gastronomie

Ve stylové restauraci hotelu si z pestré nabídky jídel a nápojů jistě vyberou všichni hosté,kteří k nám zavítají. Nabízíme hotová jídla, denní menu, speciality i chuťovky, steaky i bezmasá jídla nebo dezerty. Rovněž máme velký výběr nealkoholických nápojů,točených piv a káv. Doporučujeme ochutnat skvělou kávu Corsini café. Součástí restaurace je i nekuřácká jídelna vybavená dětským koutkem.Rádi vyhovíme i Vašim dietním požadavkům. Kapacita restaurace 50 míst,nekuřácká jídelna 60 míst.
 

Okolí

Příjemné prostředí pod hřebeny Jeseníků,Do okruhu 5 km možnost lyžování na svazích s vleky,termální bazén a cykloturistika.
 

Doprava

Hotel Dolte se nachází v klidném prostředí malebné obce Sobotín, 10 km od Šumperku směrem na Ostravu. Budete-li se držet našich poutačů, nemůžete minout odbočku na Vernířovice, která Vás dovede po 500m rovnou k našemu hotelu.
 

Zpět na Kouty nad Desnou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter