SkiArena

Facebook
 

Kouty nad Desnou – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

16
Oblačno, déšť

16
Zataženo

so

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Eva

***
 
Pension
Sobotín
Vzdálenost od střediska
Kouty nad Desnou:
 
9 km
Souřadnice GPS:
50.0146N
17.085E

Penzion Eva 
K ubytování jsou v našem penzionu k dispozici dva kompletně vybavené byty. Malý 1+1 pro 2 - 3 osoby, velký 2+1 pro 4 - 7 osob /sedmé lůžko je dětská válenda 120 cm/. Kapacita ubytování je 9 /10/ lůžek.
K objektu penzionu náleží travnatá zahrada s ovocnými stromy a okrasnými keři. V zahradě je postaven krásný dřevěný altánek s krbem a  roštem, kde je možné příjemně strávit teplé letní večery.
Volný čas mohou rekreanti trávit toulkami po  CHKO Jeseníky nebo výletem do 4 km vzdáleného lázeňského města Velké Losiny, kde lze navštívit místní zámek nebo se osvěžit v tamním supermoderním termálním koupališti.

Je zde další množství zajímavostí, přečerpávací elekrárna Dlouhé Stráně, výjezd lanovkou na Šerák, či sjezd z Pradědu na koloběžkách, papírna na ruční papír, jediná na světě, hrady, zámky, jeskyně v okolí a mnoho dalšího.

V zimním období velké množtví sjezdovek, nejmodernější zimní areály, jako Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo, Přemyslov, Klepáčov, Vernířovice a další.

 

Pokoje

Vybavení bytů mimo jiné zahrnuje BTV/SAT, rádio, ledničku, WC, koupelnu, zařízenou kuchyň a ostatní doplňky.

 

Provozní doba

Nepřetržitě.

 

Gastronomie

Nedaleko penzionu je několik restaurací.

 

Okolí

Pro týdenní pobyt připraven program. V okolí je velké množství zajímavostí. Na příklad, zámek Velké Losiny, světový unikát - papírna na ruční papír Velké Losiny, lázně Velké Losiny, přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně, patří mezi 7 divů republiky, jeskyně, přírodní koupaliště, nové termální koupaliště  Velké Losiny a mnoho dalšího.

Velmi doporučuji,zjistit si informace , na internetu ,o novém krásném zařízení pod názvem zámek Sobotín. Toto zařízení je 400 metrů od našeho penzionu a veřejnost má možnost využívat nabízené služby.

 

Doprava

Zastávka: 1000 m
Vlakové nádraží: 1000 m

 

Akce

Něco originálního:pokud budete u nás 3 dny a déle je pro Vás připraveno velmi krásné překvapení. Dovolíme si tvrdit,že takové překvapení Vám připraví nejvýše dva až tři hotely či penziony v republice. Pokud chcete přijít na to, co jen to může být, jedna rada, přijeďte. Rádi Vás přivítáme, ubytujeme a překvapení přichystáme.

Na závěr, jsme starší manželé, svoji práci se snažíme dělat dobře, hostů si velmi vážíme a chováme se k nim podle toho.

Manželé Jirschovi penzion Eva Sobotín.

 

Zpět na Kouty nad Desnou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter