SkiArena

Facebook
 

Kouty nad Desnou – aktuální počasí a sníh

Počasí

čt

16
Oblačno, déšť

16
Zataženo

so

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Dlouhé Stráně

***
 
Hotel
Loučná nad Desnou
Vzdálenost od střediska
Kouty nad Desnou:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.0997N
17.1027E

Hotel Dlouhé Stráně leží na okraji lesa v nadmořské výšce 600 m.n.m. Poskytuje zázemí jak pro rodinnou rekreaci, tak pro firemní meetingy, svatby, školy v přírodě, lyžařské kurzy a další akce. Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích a rodinných dvoupokojích, stravování dle výběru hosta. Na přání zajistíme i dietní kuchyni.
 

Okolí

V okolí je množství zajímavostí,historických památek,krásná příroda.Koupání v termálním koupališti ve Velkých Losinách , vzdál. 10 km.Střediska zimních sportů: v místě 500 m od hotelu skiareál Kareš, 7 km skicentrum Přemyslov, 10 km Skicentrum Červenohorské sedlo.V případě zájmu hosta zajišťujeme průvodce po horách,maséry,kulturní vystoupení všeho druhu,lyžařskou školu,sportovní akce/paint-ball, horské minikáry, travní lyžování.../Slavnostní rauty, svatební hostiny, rodinné oslavy, grilování,táborák.
 

Doprava

K hotelu se dá bez problému přijet osobním vozem nebo autobusem, parkování je zdarma.Vlakové nádraží je 200 m pod hotelem a autobusová zastávka 300 m.Najdete nás na trase Šumperk-Jeseník, na konci obce Loučná nad Desnou,v místní části Kouty n. Desnou.
 

Zpět na Kouty nad Desnou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter