SkiArena

Facebook
 

Miroslav – aktuální počasí a sníh

Počasí

9
Polojasno

so

14
Jasno

ne

17
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion vinárna Peklo

***
 
Pension
Jeseník
Vzdálenost od střediska
Miroslav:
 
4 km
Souřadnice GPS:
50.2389N
17.1731E

Penzion s vinárnou Peklo se nachází v klidném a ničím nerušeném prostředí a nabízí ubytování, stravování a odpočinek v nádherném prostředí na okraji Lázní Jeseníku. Penzion je tak ideálně situován pro využítí služeb blízkých lázní, turistických tras a cyklotras probíhajících přímo kolem objektu. Objekt je dostupný jak v létě tak i v zimním období, kdy doporučujeme mít s sebou sněhové řetězy.

Načerpejte síly v klidném prostředí a čistém vzduchu. Poseďte u kávy na terase a ochutnejte místní domácí kuchyni. Přijďte si odpočinout, nebo zasportovat. Penzion je totiž určen pro všechny, kteří nelení a umí i aktivně odpočívat a poznávat krásy Jeseníků.

Domácí zvířata lze mít s sebou za poplatek.

 

Pokoje

Ubytování je poskytováno v jedno,dvou,tří a čtyřlůžkových pokojích. Celková kapacita penzionu je 37mlůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením. V penzionu je společná kuchyňka vybavena lednicí, rychlovaznou konvicí, indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou a nádobím. K dispozici je lyžárna-úschovna kol. Úroveň našeho ubytování snese i ta nejpřísnější měřítka v oblasti komfortu, čistoty, pohodlí a klidu.
 

Okolí

V zimním období jsou kolem objektu běžkařské trasy a cca 500m je vzdálená sjezdovka. Přímo u penzionu je kopec takže bobování a sáňkování je možné na místě. Lyžařské areály a střediska jsou v dosahu. V centru lázní je kluziště, které je ve večerních hodinách osvětleno. Krytý bazén taktéž naleznete v lázních.

Zima každoročně láká do Jeseníků tisíce lyžařů, aby vyzkoušeli pestrou nabídku služeb moderních lyžařských center. K dispozici jsou Vám upravované sjezdovky, půjčovny lyžařského a snowboardového vybavení, večerní lyžování, lyžařské školy a na některých místech i lákavé atrakce jako například snowtubing, snowcart či různé kulturní a sportovní akce. V informačních centrech Vám rádi podají více informací a pomohou vybrat právě to lyžařské středisko, které bude Vašim požadavkům vyhovovat nejlépe. V Jeseníkách si přijdou na své nároční i rekreační lyžaři. Zavítejte na Staroměstsko, do Branné, do Lipové-lázní, Klepáčova, Malé Morávky-Karlova nebo na Praděd. Náročnější lyžařské terény nabízí Červenohorské sedlo, Petříkov, Ostružná i Ramzová. Do řady lyžařských center se pohodlně dostanete i skibusy. Sníh se v Jeseníkách drží dlouho do jara, využijte toho!

V lyžařských střediscích Jeseníků je řada lyžařských svahů s vleky a jsou zde vybudovány i běžecké lyžařské tratě. V oblasti Pradědu jsou nejvýše položené sjezdové tratě v České republice (vrcholová stanice vleků pod Petrovými kameny ve výšce 1430 m.n.m.). K hlavním nástupním místům lyžařských tras Jeseníků patří: Staré Město p. Sn., Ramzovské sedlo, Červenohorské sedlo, Skřítek, Malá Morávka, Karlov atd.

 

Zpět na Miroslav

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter