SkiArena

Facebook
 

Přemyslov – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

13
Zataženo

st

14
Zataženo

čt

15
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Horinka


 
Pension
Velké Losiny
Vzdálenost od střediska
Přemyslov:
 
8 km
Souřadnice GPS:
50.031N
17.0387E

Penzion Horinka nabízí ubytovací služby s celoročním provozem v centru obce Velké Losiny v Jeseníkách, v bezprostřední blízkosti areálu Lázní Velké Losiny.

V penzionu se nachází 17 dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením (WC + sprchový kout), z toho 4 pokoje pro osoby zdravotně postižené. Penzion je vybaven také výtahem. Parkování je možné na vlastním oploceném pozemku. Objekt je celý nekuřácký. Hostům je k dispozici také Wi-Fi připojení zdarma.

 

Pokoje

Komfortně zařízené pokoje disponují vlastní koupelnou se sprchou a WC a též WiFi připojením.

 

Okolí

Velké Losiny jsou jedním z nejnavštěvovanějších míst jesenického podhůří. Patří k často vyhledávaným místům pro dovolenou nebo léčebný pobyt na severní Moravě. Zdejší termální sirný pramen má velmi dobrý vliv na léčbu pohybového a dýchacího ústrojí. Venkovní termální bazén je v provozu od začátku května do konce září , krytý termální bazén v budově lázní je pak pro veřejnost k dispozici celoročně.
V létě celá řada značených turistických tras vybízí k procházkám i k náročnějším túrám po Jeseníkách. Výborné terény jsou zde i pro cykloturistiku. Navštívit můžete unikátní přečerpávací vodní elektrárnu Dlouhé stráně spojenou s exkurzí o vodním díle.Odtud se nabízí nádherný vyhled po okolí.Nebo využít v létě i zime nejnovější sportovní lyžařský areál se šestisedačkovou lanovkou
V zimě dále pro lyžaře lyžařské středisko na Červenohorském sedle nebo Přemyslově a spousta upravovaných běžkařských tratí.
Protože jsou Velké Losiny rovněž místem s bohatou historií, k návštěvě láká místní unikátní renesanční zámek nebo proslavená výrobna ručního papíru a muzeum ručního papíru.
Velké Losiny v sobě spojují to nejlepší, co nabízí velká lázeňská města, s klidným prostředím uprostřed přírody.

Nabídka pro volný čas: Areál Kouty nad Desnou, Termální koupaliště v lázních Velké Losiny, Muzeum papíru, Zámek Velké Losiny, elektrárna Dlouhé stráně.

 

Zpět na Přemyslov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter