SkiArena

Facebook
 

Šindelná – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

19
Polojasno

út

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Chata U Vleku


 
Chata
Loučná nad Desnou
Vzdálenost od střediska
Šindelná:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.1039N
17.1292E

Chata U Vleku je situován na kraji lesa téměř na samotě. Objekt se nachází asi 30 m od sjezdovky.
Chata U Vleku je zasazena do klidného prostředí, daleko od frekventované cesty a je vhodným ubytování pro rodiny s dětmi, ale i ty, kteří si chtějí užít klidu hor. V létě nabízíme možnost posezení na terase, ohniště, zelené prostředí, bazén.

 

Pokoje

2 apartmány jsou samostatně pronajímatelné a uzamykatelné - 1 x 2 – 4lůžkový apartmán – přízemí 1 x osmilůžkový apartmán.
Apartmány jsou s vybaveným kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízením, terasa, ohniště,lyžárna, sauna, v létě bazén.
Ve spodní části objektu se nachází chodba s úložným prostorem na boty a věšáky, jídelní kout je vybaven stolem a 8 židlemi, obývací pokoj nabízí sedací soupravu, konferenční stolek, LCD televizi. V celé spodní části je podlahové vytápění, k dotvoření atmosféry jsou součástí apartmánu také krbová kamna. Podkroví je pokryto plovoucími podlahami, součástí každého pokoje jsou válendy, noční stolek, police jako úložný prostor.

 

Provozní doba

Telefonické dotazy a rezervace ve všední dny pouze do 19 hod. a o víkendech nevolat.

 

Gastronomie

Vybavení kuchyně: 1 x lednice, 1 x varná deska, varná konvice, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba, stůl, židle,poličky, jídelní kout na verandě.

 

Okolí

Objekt je situován na kraji lesa téměř na samotě. Objekt se nachází asi 30 m od sjezdovky. Chata je zasazena do klidného prostředí, daleko od frekventované cesty a je vhodným ubytování pro rodiny s dětmi, ale i ty, kteří si chtějí užít klidu hor

 

Doprava

Autem, parkování v létě u objektu, v zimě cca 150 m od objektu. Autobusem, vlakem.

 

Další

Topení: Podlahové vytápění, krbová kamna Domácí zvířata: Ne Kouření: Ne Další poplatky: Lázeňský poplatek: za osobu(jen dospělí) 15 + 4,- Kč/ den Povlečení + ručník 80,- Kč / ks Poplatek za saunu 150,- Kč/hodina Příplatek v období jarních prázdnin +10% Vratná kauce (apartmán, 8 osob) 4.000,-Kč Vratná kauce (apartmán, 4 osoby) 3.000,- Kč

 

Akce

LAST MINUTE akční zimní nabídka! Máme volné termíny v akci až do konce března! Cena za osobu/noc již od 180Kč! Při objednávce více nocí nabízíme další slevy! Více informací o last minute u ubytovatele. Možnosti ubytování: Víkendové pobyty – speciální ceník Firemní akce – speciální ceník Týdenní pobyty (i delší) – slevy na dlouhodobější

 

Zpět na Šindelná

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter