SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmány Milenium

***+
 
Apartmán
Liberec
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.7715N
15.0642E

Náš penzion nabízí ubytování v klidné části samotného centra města Liberce. Přijeďte na romantický víkend nebo dovolenou s dětmi, poznejte krásu Liberce a jeho okolí, s ubytováním od nás za skvělé ceny. K tramvajové zastávce je to od našeho penzionu 2 minuty pěšky a k Liberecké radnici, což je samotné centrum Liberce 5 minut chůze. Ubytování je vhodné pro zaměstnance (obchodní zástupce), ale zejména pro rodiny s dětmi. Apartmány jsou řešeny jako komfortní byty, které jsou vybaveny vším potřebným. V přízemí penzionu je navíc denně od 11:00 do 23:00 hodin otevřena restaurace Pizza Kaffe Milenium s dětským koutkem. Restaurace doplňuje možnost ubytování o příjemné posezení, kde se děti vydovádí v dětském koutku a rodiče odpočinou.

 

Pokoje

Apartmány jsou řešeny jako komfortní byty, které jsou vybaveny vším potřebným. Plně vybavenou kuchyní, televizí a připojením k internetu. Celý penzion je nekuřácký. Každý apartmán má samostatný vchod, samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a WC. Kapacita penzionu je 16 lůžek. Navíc Vám garantujeme jednu z nejnižších cen v poměru ke kvalitě ubytování v Liberci.

 

Gastronomie

Od června 2000 je pro Vás otevřena stylová restaurace Pizza Kaffe Milenium, která se nachází nedaleko centra v Liberci. Nabízí klidné posezení v příjemném prostředí se širokým výběrem pizz, poledního menu a různých variací salátů, těstovin, steaků a dezertů. Rádi Vás pohostíme tím nejlepším moravským, ale i italským vínem a nebo plzeňským pivem. Můžete se osvěžit Mojitem nebo možná jen ochuceným koktejlem. Pokud Vás zaujala naše nabídka, budeme se těšit na Vaši návštěvu.

 

Doprava

Náš penzion je výborně dostupný, městskou hromadnou dopravou (2 minuty na zastávku tramvaje) i autmobilem.

 

Další

Po dohodě lze objednat snídani nebo polopenzi.

 

Akce

Milenium Apartment nabízí unikátní půjčovnu elektrokol přímo v prostorech penzionu, více informací na www.elbikes.cz

 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter