SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

16
Zataženo, občasný déšť

so

17
Polojasno

ne

14
Oblačno, déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmány Friday


 
Apartmán
Liberec
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
7 km
Souřadnice GPS:
50.773N
15.0559E

Nové ubytování rodinného typu v domě se zahradou v klidné části centra Liberce s výhledem na Ještěd. Dům má 2 samostatné apartmány. Od května do konce srpna lze pronajmout oba apartmány dohromady, kapacita 7 lůžek, 2 dětské postýlky. Ostatní měsíce volný pouze přízemní apartmán, kapacita max. 4 dospělé osoby, miminko. Venkovní krb s posezením, parkování na uzamčené zahradě, zázemí i pro ty nejmenší děti, klidné prostředí. Vhodné i pro alergiky. Pes či jiné domácí zvíře za poplatek povoleno. Apartmány jsou nekuřácké! Úschovna kol, lyží, kočárku. Od září do konce dubna snídaně, praní prádla, žehlení, průběžný úklid. Tématicky zdobíme apartmán na Vánoce /vánoční stromeček, výzdoba, cukroví/, dárkové poukazy, nákup květin apod. V celém objektu i na zahradě je wifi.
Před apartmány obchod s rybářskými potřebami, otevřen po - Pá 9-17 hod.
 

Pokoje

Přízemní apartmán: 70 m2, obývák - 1 lůžko + rozkládací sedačka, ložnice - manželské dvojlůžko, dětská postýlka, sedačka, kuchyň, koupelna se sprchou a WC. V kuchyni je pianino a drobné hudební nástroje. Před apartmánem terasa.
Ap. v 1. patře: 60 m2, obývák - manželské dvojlůžko, sedačka, pracovna, balkónek, kuchyň, dětský pokoj s velkou postelí a střední postýlkou pro větší dítě. Přebalovací pult v koupelně vana, 2 umyvadla WC. Výhled na Ještěd.
 

Provozní doba

Na telefonu 24 hod. denně.
 

Gastronomie

od září do konce dubna snídaně, 50 m od apartmánů restaurace, 50 m večerka, 150 m supermarket
 

Okolí

v blízkosti cyklostezka vhodná pro inline brusle, jízdárna, fotbalový stadion; bazén, sportovní centrum, kde je zadarmo vstup pro hraní tenisu, běžecká dráha, pinpong, turistika do okolních hor - Jizerky, lyže - Javorník, Ještěd cca 3 km, běžky - Jizerky, Bědřichov 15 min. autobusem
 

Doprava

50 m MHD, 1000 m autobusové a vlakové nádraží
 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter