SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

21
Polojasno

st

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Bambino - Centrum

***
 
Pension
Liberec
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
7 km
Souřadnice GPS:
50.7714N
15.0536E

Pension v centru Liberce Bambino je zaměřený nejen na rodiče s dětmi.Svou polohou je vhodný i pro ubytování například firemních zaměstnanců. Najdete nás 500m od radnice v klidné Heliově ulici ušetřené městských hluků.
Všechny apartmány jsou nekuřácké, vybavené malou kuchyňkou a základním nádobím, sprchou a WC, TV se satelitním vysíláním, WI-FI připojením internetu. K dispozici je i dětský koutek. Celková kapacita Pensionu Bambino je 32 lůžek včetně přistýlek.
Děti do 3 let mají pobyt zdarma, pro ty nejmenší je možné připravit dětskou postýlku. Pro náročnější hosty máme k dispozici nadstandartní apartmán s možností ubytování až osmi hostů s krbem a masážní vanou. V zimní sezóně máme pro své hosty zajištěnou půjčovnu lyží a snowboardů (150kč/den)

 

Pokoje

V pensionu máme dvou-až čtyřlůžkové apartmány s možností přistýlky. Všechny jsou nekuřácké, vybavené vlastní kuchyňkou, sprchou a WC, TV se satelitním vysíláním, WI-FI připojením internetu zdarma. Vzhledem k tomu, že jsme pension garantující nekuřácké prostředí pro rodiny s dětmi v celé budově, může být po hostech nerespektujících zákaz kouření požadována částka 100kč/den jako vicenáklády na úklid apartmánu.

 

Provozní doba

check in 13:00 - 22:00 příjezd mimo uvedený čas lze předem domluvit

 

Gastronomie

CAFÉ - CREPERIE, RESTAURANT
Nabízíme ideální prostředí pro oslavy, párty a jiné akce.

Snídaně 100,- Kč osoba/den.

 

Okolí

Liberec i jeho okolí nabízejí dostatek vyžití pro všechny,kteří mají zájem o kulturu,sport i zábavu.V centru Liberce i jeho nejbližším okolí vyrostlo dostatek nákupních center, kde každý najde přesně to, co ho zajímá. Dvě multikina, divadla, muzea a speciální kino uvádějící přímé přenosy z Metropolitní Opery v N.Y. zajisté zas zaujmou ty, kteří se chtějí odreagovat od shonu města. Odreagování nabízí i Aquapark se zábavním centrem a celoročně otevřený zámek Sychrov vybízí k romantické prohlídce ty,které zajímá historie.

 

Doprava

Autem:Směr Liberec centrum , nám.dr.E.Beneše -Liberecká Radnice
Na Chrastavské ulici sjedete u kostela Sv. Kříže do ulice mezi parkem a kostelem. Za kostelem ihned vpravo najdete náš pension v Heliově ulici a možnost parkovat zdarma.

Pěšky:
Pěšky k nám dojdete nejlépe od radnice ulicí Frýdlantskou k ZUŠce. Před hlavním vchodem uvidíte nalevo ulici Heliovu, která Vás podél ZUŠky dovede po 100m až k nám.

 

Další

DĚTSKÉ KOUTKY
V restauraci máme pro Vaše nejmenší velký koutek 30m2 se skákacím hradem, skluzavkou, míčovým bazénem, domečkem a spoustou dalších hraček.

 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter