SkiArena

Facebook
 

Bedřichov – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

st

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel U jezírka

***
 
Hotel
Liberec
Vzdálenost od střediska
Bedřichov:
 
5 km
Souřadnice GPS:
50.7756N
15.0737E

Hotelu U Jezírka sídlí v Liberci v bezprostřední blízkosti Zoologické a Botanické zahrady v malebném prostředí Masarykovy třídy. Centrum města je od hotelu vzdálené 15 minut pěšky. Tenisové kurty jsou hned vedle Hotelu a krytý plavecký bazén s nejdelším tobogánem v ČR se nachází 10 min pěšky od Hotelu. Centrum babylon pak 6 stanic tramvají – cca 20 minut. Hotel také leží 5 minut od Lidových sadů, které jsou obecně považovány za „bránu“ do Jizerských hor a je tak možné přímo z Hotelu dělat množství nejrůznějších pěších a cyklistických výletů.

Hotel nabízí 80 lůžek, restauraci pro 100 a vinárnu pro 35 lidí. V létě je také v provozu terasa pro 100 lidí s vyhlášeným Kvasnicovým pivem Konrád a samooblužnou jídelnou nabízející klasická česká jídla za příznivou cenu 60Kč. Hotel též nabízí bezplatnou úschovnu lyží a kol. V restauraci a vinárně je pak možno pořádat nejrůznější akce a školení.

 

Pokoje

Nabízíme 80 lůžek, převážně pak dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. Náhledy pokojů na www.hotelujezirka.cz
 

Provozní doba

pondělí až sobota 10:00 - 21:00. Neděle nárazově.
 

Gastronomie

Především tradiční česká kuchyně. Vyhlášená je pak především naše svíčková a pivo Kvasnicový Konrád.
 

Okolí

V bezprostřední blízkosti je ZOO a Botanická zahrada. Klidná část Liberce. Centrum 15 minut pěšky. Bazén 10 minut pěšky. K Ještědu pak nejlépe tramvají, která staví přímo před hotelem; cca 25 minut na konečnou tramvaje a 10 minut k lanovce.
 

Doprava

Sídlíme na jedné z hlanvích tříd; cca 5 minut autem od centra.
 

Akce

Možnost pořádání různých kongresů, školících a jiných akcí.
 

Zpět na Bedřichov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter