SkiArena

Facebook
 

Desná – Černá Říčka – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

20
Polojasno

st

18
Skorojasno

čt

16
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Zelinka


 
Pension
Kořenov
Vzdálenost od střediska
Desná – Černá Říčka:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.7692N
15.368E

Penzion Zelinka se nachází v klidném prostředí na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš, 5 km od světoznámého turistického centra - Harrachova.
V Penzionu Zelinka je k ubytování připraven rodinný apartmán (vlastní sociální zařízení, TV + SAT, kuchyňka) a pokoje se společným sociálním zařízením. Penzion Zelinka je vhodný pro celoroční rekreaci. Zimní sporty - hodně vleků, nástup na Jizerskou magistrálu, v létě pak cykloturistika, turistika, houbaření a výlety do okolí.
 

Pokoje

Penzion Zelinka nabízí ubytování ve třech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek, společná kuchyňka s možností společného posezení, společné 2 WC a 2 sprchy. Dále jeden apartmán s kompletním vybavením. Zahrada s otevřeným ohništěm a posezením.
 

Okolí

Fotbalové a volejbalové hřiště je od Penzionu Zelinka vzdálené cca 10 minut. V blízkém okolí najdete několik sjezdovek, které uspokojí děti, začátečníky i zkušené lyžaře, upravené běžecké tratě, půjčovna lyží, možnost sáňkování, bobování, turistické výlety do Jizerek, nedaleko nástup na Jizerskou magistrálu, přehrada Souš, Jizerka - vyhaslá sopka Bukovec, Smědava a po magistrále Bedřichov. Horská turistika, cykloturistika po hřebenech Krkonoš, půjčovna horský kol.
 

Doprava

Autobus, vlak - zastávka vzdálena cca 2 minuty (cca 200 m).
 

Zpět na Desná – Černá Říčka

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter