SkiArena

Facebook
 

Ještěd – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

17
Zataženo, občasný déšť

út

12
Zataženo

st

13
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel ARENA***

***
 
Hotel
Liberec
Vzdálenost od střediska
Ještěd:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.754N
15.0485E

Hotel ARENA je součástí areálu Sport Parku Liberec, který zahrnuje multifunkční Tipsport arenu, řadu indoorových i venkovních sportovišť, bary a restaurace či fanshop domácího klubu Bílí Tygři Liberec. Hotel se nachází poblíž hlavní komunikace spojující Liberec s Prahou a Mladou Boleslaví na jedné a Ústím nad Labem a Děčínem na druhé straně.
V několikaminutové dojezdové vzdálenosti od hotelu se nachází i další sportoviště - městský bazén či ski areál Ještěd. Hotel nabízí ubytování v dvoulůžkových pokojích (s přistýlkami) či apartmánech. Parkování je zajištěno na hotelovém parkovišti zdarma. Hosté se zde mohou ubytovat i se svými psími miláčky.
Vzhledem k široké nabídce konferenčních prostor Tipsport areny, které jsou vhodné pro pořádání akcí od pěti osob až po několik tisíc diváků, je hotel ideální volbou pro pořádání Vašich firemních večírků, kongresů, konferencí či školení.
Součástí hotelu je i ubytovna, která společně s množstvím nejrůznějších sportovišť v areálu, vytváří komplexní zázemí pro Vaše sportovní soustředění či kempy.

 

Pokoje

Hotel ARENA nabízí dvoulůžkové pokoje a apartmány s možností přistýlek či ubytování jednotlivců. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, ledničkou, TV a klimatizací. V nabídce je i pět bezbariérových pokojů.

 

Provozní doba

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

 

Gastronomie

Hotel ARENA nabízí stravování formou snídaně, polopenze i plné penze v Restaurace Stadion. Restaurace Vám dopřeje gurmánské zážitky z italské či tradiční české kuchyně.

 

Okolí

Hotel ARENA je obklopen sportovním areálem s výhledem na dominantu Liberce, vrchol Ještědu s unikátní stavbou hotelu. V několikaminutové dojezdové vzdálenosti je ski areál Ještěd na jedné straně či centrum města na straně druhé.
Hotel ARENA je součástí sportovního areálu Sport Parku Liberec. Areál zahrnuje indoorová i venkovní sportoviště: hala s tenisovým kurtem, kurty na badminton, ricochetovými kurty či stoly na stolní tenis; moderní gymnastická tělocvična; bowling; kuželna; tělocvična na bojové sporty; střelnice; venkovní antukové kurty na tenis, volejbal či nohejbal; beachvolejbalový kurt; fotbalová hřiště s umělou trávou; atletický stadion či inlinová dráha.

 

Doprava

Při příjezdu k hotelu sledujte ukazatele městské navigace přímo k Hotelu ARENA či k Tipsport areně ležící v těsném sousedství. Hotel se nachází poblíž hlavní komunikace spojující Liberec s Prahou a Mladou Boleslaví na jedné a Ústím nad Labem a Děčínem na druhé straně. U hotelu je zastávka MHD.

 

Další

Multifunkční Tipsport arena je ideálním místem pro pořádání a realizaci nejrůznějších firemních a soukromých akcí jako jsou kongresy, semináře, teambuildingové akce, workshopy, společenské večery, bankety, svatby, večírky apod. Prostory a sály, které se v Tipsport areně nacházejí, poskytují komfort a účelné pohodlí pro 5 osob až 6 000 účastníků. Všechny prostory jsou klimatizované a s bezbariérovým přístupem. Je možné je vybavit veškerým technickým zařízením potřebným k uspořádání akce. Vhodnost celého komplexu podtrhuje nabídka profesionálních cateringových služeb, dostatečné parkovací plochy a také v areálu umístěný Hotel ARENA***.

Tipsport arena je součástí Sport parku Liberec, rozlehlého areálu, který nabízí prostory pro sportovní, relaxační a společenské vyžití. Kromě výše uvedeného Vám nabízíme také kompletní zajištění Vaší akce přesně podle Vašich přání a požadavků včetně doprovodného programu. Náš tým profesionálů Vám akci připraví přímo na míru.

 

Zpět na Ještěd

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter