SkiArena

Facebook
 

Josefův Důl – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

st

18
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Podzimní Idylka

***
 
Apartmán
Jablonec nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Josefův Důl:
 
5 km
Souřadnice GPS:
50.7271N
15.1814E

Jedná se o jednopatrový domek po celkové rekonstrukci dokončené v červnu 2009. Nachází se v klidné části města Jablonec nad Nisou, ideální pro rodiny s dětmi. V přízemí koupelna vybavená WC, umyvadlem, sprchovým koutem, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (dvouplotýnkový el. sporákem, lednička, včetně základního vybavení pro 6 osob), rozkládácí pohovkou, digitální TV + SAT, bezdrátový internet BEZ POPLATKU. V patře je pak k dispozici ložnice se čtyřmi lůžky. Možnost parkování a venkovního posezení. Po dohodě možnost ubytování s domácími zvířaty.
 

Pokoje

V přízemí rokládací gauč pro 2 osoby, TV+Sat, Wifi, Kuchyňský kout, koupelna, malá předsíň a šatna. V patře (podkroví) 4 válendy se dvěma nočnímy stolky.
 

Provozní doba

Od 8.00 hod - 22.00 hod
 

Gastronomie

Možnost vlastního vaření v plně vybavené kuchyňce pro 6 osob, dvouplotýnkový sporák, lednice, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice. Restaurace 300m od apartmánu. Pizerie 6OOm od apartmánu.
 

Okolí

V okolí se nachází několik rozhleden, v blízkosti jsou lesy s možností houbaření, nedaleko cyklostezka, přehrada s možnosti koupání a rybolovu. Asi 1000m se nachází sportovní hala, narpoti krytý bazén.
 

Doprava

Apartmán je vzdálen 10min. pěšky od centra, v blízkosti krytý a venkovní bazén s aquaparkem, přehrada, sportovní hala, turistické a cyklistické trasy, rozhledny, běžkařská dráha. Lyžařské vleky 10min. autem. V centru divadlo, letní kino, bowling, kulturní dům, muzeum ska a bižuterie, velký výběr pizzerii a restaurací. Autobusová zastávka 50m.
 

Zpět na Josefův Důl

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter