SkiArena

Facebook
 

Josefův Důl – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

21
Jasno

st

19
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

HOTEL REHAVITAL

***
 
Hotel
Jablonec nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Josefův Důl:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.7257N
15.1681E

Hotel rehavital se nachází v centru města Jablonec nad Nisou. Hotelový komplex disponuje restaurací, barem, kadeřnictvím, saunou, aromatickou párou, kosmetikou, masážemi a mediciální kosmetikou. U hotelu je bezplatné parkoviště monitorované kamerovým systémem.

 

Pokoje

Hotel nabízí ubytování v 7 jednolůžkových, 19 DBL nebo Twin dvoulůžkových, 2 třílůžkových, 1 rodinném pokoji čtyřlůžkovém a 1 apartmánu pro 2 osoby. Hotelové pokoje jsou prostorné a příjemně zařízeny a disponují bezplatným wifi připojením, TV, telefonem, minibarem a koutkem s posezením. Všechny pokoje mají vlastní prostornou koupelnu vybavenou WC, sprchami a fénem. Apartmánová koupelna je vybavena i vanou. Celý hotel je bezbariérový a nekuřácký.

 

Provozní doba

Recepce hotelu rehavital je otevřena od 07.00 - 23.00 hod, Nelze provést pozdní check in po 23té hodině večer.

 

Gastronomie

Restaurant U Rytíře Pfeffera nabízí pokrmy tradiční české a mezinárodní kuchyně doplněné výběrem chutných nápojů a lahodných vín. Na letní zahrádce přímo u parku si můžete vybrat z nabídky osvěžujících zmrzlin. Salónky oddělené od samotné restaurace jsou využívány pro soukromé akce a oslavy.

Bar v hotelu - možnost posezení s přáteli při víně, kávy, pivu a sledování velkoplošené projekce a možnost objednání něčeho malého na zub.

 

Doprava

Hotel je dostupný všemi dopravními prostředky. Autobusové a vlakové nádraží jsou vzdálena do 1 km od hotelu. Tramvajová zastávka do Liberce je 500 m od hotelu.

 

Akce

Hotel poskytuje slevy pro dlouhodobé a skupinové pobyty.

 

Zpět na Josefův Důl

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter