SkiArena

Facebook
 

Severák – Hrabětice – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Solaris


 
Apartmán
Janov nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Severák – Hrabětice:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7791N
15.1717E

Penzion Solaris najdete na jižním svahu na Malém Semerinku, je ohraničen z jedné strany bukovým lesem a z druhé silnicí, která spojuje horskou obec Hrabětice (lyžařské středisko Severák) a Janov nad Nisou.
Hosté mohou využívat úschovnu kol a lyží, společenskou/konferenční místnost s barem, parkoviště a Internet (Wi-Fi) zdarma, v letních měsících také kamennou vodní nádrž (koupání spíše pro otužilé) a udržovanou zahradu s ohništěm a posezením
Penzion je vhodný i pro nejrůznější firemní akce s ubytováním pro 20 osob. Ve společenské/konferenční místnosti lze uspořádat školení, semináře, firemní oslavy či workshopy.

 

Pokoje

V penzionu je 5 moderně zařízených apartmánů s dispozicí 2+kk, každý má cca 50 m² a skládá se z ložnice, obývacího pokoje, plně vybaveného kuchyňského koutu (el. vařič, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, nádobí a příbory) a koupelny se sprchou a WC. Kapacita apartmánu je 4-5 osob.

 

Provozní doba

Standardní čas příjezdu 14-19h a odjezdu 8-10h, jiné časy možné po domluvě.

 

Gastronomie

Jídlo si hosté zajišťují sami, v každém apartmánu je vybavený kuchyňský kout. V Janově nad Nisou je výborná restaurace a obchod s potravinami otevřený i o víkendu (400m od penzionu). Lze také přiobjednat polopenzi na penzionu 100m od nás nebo v restauraci.

 

Okolí

Okolí nabízí množství výletů, kulturních a sportovních aktivit. Vydejte se na dobře značené turistické stezky nebo cyklotrasy, vyzkoušejte bobovou dráhu v Janově n.N. s celoročním provozem a unikátním karuselem, kde se bob otočí o 450 stupňů. Můžete se také projet na koni malebnou jizerskohorskou přírodou, navštívit okolní rozhledny, nedaleké hrady a zámky, jablonecká či liberecká muzea a galerie, ZOO, botanickou zahradu, koupaliště, kryté bazény, aquapark.
V dosahu jsou sjezdovky v Hraběticích a Bedřichově, nástup na Jizerskou magistrálu s více než 115 km běžeckých tratí pravidelně upravovaných pro klasický styl i bruslení. 200m od našeho penzionu funguje v sezoně malý lyžařský vlek s denním provozem a lyžařskou školou. Lyžařská střediska Bedřichov a Hrabětice jsou do 10 min autem.

 

Doprava

Penzion Solaris je snadno dostupný autem i veřejnou dopravou - vlakem nebo autobusem (zastávka MHD Jablonec č.1 "Janov-samoobsluha" 400m). Parkuje se přímo u objektu, každý apartmán má vyhrazené 1 parkovací místo.

 

Další

Pro děti máme dětský koutek, stolní fotbálek, dětské židličky, dětské hřiště se skluzavkou, houpačkou, pískovištěm a lezeckou stěnou, zahradní domeček.

 

Zpět na Severák – Hrabětice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter