SkiArena

Facebook
 

Severák – Hrabětice – aktuální počasí a sníh

Počasí

16
Light rain

so

17
Polojasno

ne

13
Oblačno, déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmán penzion Janov

***
 
Pension
Janov nad Nisou
Vzdálenost od střediska
Severák – Hrabětice:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7731N
15.1689E

Penzion apartmánového typu vhodný pro rodiny s dětmi. Snadno dostupná lyžařská střediska – Bedřichov, Severák, běžecká magistrála Jizerské hory. Kryté parkování přímo u penzionu. Každý apartmán má vlastní kuchyňku.

 

Pokoje

Každý apartmán má plně vybavenou kuchyňku včetně mikrovlnky, ledničky a vařiče. V každém apartmánu se dále nachází sociální zařízení se sprchou a toaletou. Ve vybavení jsou ručníky a osušky.

 

Provozní doba

Příjezd 14:00 - 18:00 Odjezd 11:00 

 

Gastronomie

Penzion Apartmán případně zajistí snídaně v blízké restauraci.

 

Okolí

Okolí penzionu je velmi vhodné na lyžařské a cyklistické výlety. V blízkosti jsou snadno dostupná lyžařská centra Bedřichov a Severák. Jizerské hory jsou ideální jak pro sportovní výkony tak i pro klidné rodinné procházky a výlety. V létě nabízejí velké množství značených cest a v zimě kvalitně upravené běžecké stopy Jizerské magistrály. Sjezdovky jsou vhodné pro rodiny s dětmi, a nabízejí služby lyžařských školiček.

 

Doprava

Penzion Apartmán je dobře dostupný autem a to i v zimním období. Ve vzdálenosti 50 m je zastávka městské hromadné dopravy. Tato linka nabízí pravidelné skibusy, které vás mohou dopravit k lyžařským centrům.

 

Zpět na Severák – Hrabětice

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter