SkiArena

Facebook
 

Tanvaldský Špičák – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Roubenka

****
 
Chata
Smržovka
Vzdálenost od střediska
Tanvaldský Špičák:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.7294N
15.2651E

V chalupě Roubenka ve Smržovce najde ubytování celkem 8 osob,leží pod černostudničním hřebenem,obklopena krásnou přírodou a spoustou zeleně. V objektu je k dispozici 2x podkrovní ložnice, velká kuchyň s jídelnou a obývákem,koupelna,velké úložné prostory pro kola,lyže atd....Bez přítomnosti majitele v objektu,chalupa je samostatná. K příjemné atmosféře jistě přispějí krbová kamna v obývací části.Kamna vyhřeji celou chalupu+ přímotopy v každém pokoji. Za chalupou je k dispozici velké ohniště,terasa s posezením. V letní a zimní sezóně je možný pouze týdenní pobyt (od soboty do soboty). V okolí na Vás čeká mnoho turistických tras, na Tanvaldském Špičáku si na své přijdou lyžaži všech výkonnostních tříd.Cyklotrasy nad chalupou.Nově např.Cyklostezka JÁRY CIMRMANA.

 

Pokoje

V patře 2x ložnice,každá pro 4 osoby.Ložnice nejsou průchozí přes sebe. V přízemí velká celodřevěná kuchyň s jídelnou a obývákem,TV a DVD,krb.kamny a příjemným posezením v rohové kožené sedačce. Prostorná vytápěná veranda i chodba nabízí dostatek prostoru pro lyže,saně,kočárky atd. Garáž s elektr.vraty pro jedno auto je průchozí do domu.Úschovna kol atd... Další stání pro 3 auta leží přímo u chalupy.

 

Provozní doba

Příjezd dle domluvy již s majitelem den předem na tel.603 26 28 08.Nejlépe mezi 12.00h až 14.00h.

 

Gastronomie

Vaření vlastní v perfektně vybavené kuchyni,restaurace do 2km.

 

Okolí

* 0,6 km – Lyžařský vlek Filip (Smržovka)
2,5 km největší lyžařské centrum Jizerských hor-Tanvaldský Špičák.Čtyřsedačka,spousta vleků a různé obtížnosti. *15 km Harrachov – středisko zimních sportů
* + dalších 30 vleků v nedalekém okolí
* aquaparky a bazény - Jablonec a Liberec
* bowling - Jablonec nad Nisou, Bedřichov, Liberec
Bobová dráha Janov Bowling Motokárová dráha.

 

Doprava

Chalupa leží ve svahu pod černostudničním hřebenem v podhůří Jizerských hor. Nedaleko největší lyžařské centrum Jizerek - Špičák. Na vlastním pozemku, k pronájmu celá-bez přítomnosti majitele. Cyklotrasy a turistické trasy od chalupy.Neoplocena,vlastní zahrada,gril,ohniště,terasa pro posezení za domem,pískoviště pro děti. Dostupné i v zimě po udržované (asfaltové,není rozbahněná)cestě až k chalupě.Cesta k chalupě je pouze vedlejší komunikace pro příjezd k chalupám.

 

Další

Zvířata jsou vítána,ale POUZE předem na dotaz.Bez předchozí domluvy NEBUDOU akceptována.Povlečení vlastní,popř.50.- soupr/pobyt. Při odjezdu doplatek energie,nízká sazba.Elektroměr si hosté mohou kontrolovat sami,majitel si nemůže sám stanovit spotřebu.Dokonalá zateplenost chalupy,krbovky vytopí celou chalupu,plus jsou všude přímotopy.Dříví do krbu v ceně na dobu týdenního pobytu. Cena platí za jednu noc při týdenním pobytu.Víkendové,či krátkodobé a dlouhodobé pobyty- cena na dotaz.

 

Akce

LYŽAŘSKÝ VLEK - 600M. Opakovaný týdenní pobyt- sleva 10%. Další na dotaz,rádi vyhovíme nestandartním požadavkům a dotazům i na tel.603 26 28 08.

 

Zpět na Tanvaldský Špičák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter