SkiArena

Facebook
 

Tanvaldský Špičák – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

21
Light rain showers

út

21
Polojasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Permon

*
 
Pension
Albrechtice v Jizerských horách
Vzdálenost od střediska
Tanvaldský Špičák:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7584N
15.2898E

Albrechtice leží mimo centrum největšího turistického ruchu, přesto však nabízí pestrou škálu možností, jak prožít krásnou a příjemnou dovolenou nejen během lyžařské sezóny, ale i v průběhu celého roku. Místnost s TV, DVD, internetovým připojením zdarma a dětským koutkem. Mmístnost pro uložení sportovního vybavení, pujčovna kol.

Stolní tenis, hřiště s parametry na volejbal, košíkovou, malou kopanou, házenou nebo líný tenis. Dětské hřiště (houpačky, prolézačky, pískoviště). Sauna až pro šest osob, kulečník a fotbálek.

 

Pokoje

Kapacita penzionu je 86 lůžek ve dvou až pětilůžkových pokojích. Všechny pokoje mají sprchu, WC, některé s možností připojení TV (za poplatek).
 

Gastronomie

Velká jídelna s barem . Možnost polopenze nebo plná penze. Výborná domácí kuchyně. Snídaně formou švédských stolů a večeře polévka + výběr ze tří jídel. Posezení u ohně, možnost grilování selat.
 

Okolí

Celé okolí je protkáno turistickými a cyklistickými trasami, které vedou do všech známých míst Jizerských hor - Bukovec, Jizerka, Souš, Desná, Kořenov, Snědava a další. Pobyty jsou vhodné pro klidnou rodinnou dovolenou, milovníky toulek a procházek po horách i pro cyklisty.

V okruhu od 2 do 50 km je bohatá nabídka kulturního a sportovní vyžití - zámek Sychrov, zřícenina hradu Trosky, hrad Grabštejn, Liberec (ZOO a botanická zahrada), Ještěd

 

Doprava

Doprava je možná autem přímo k penzionu, s možností parkování na uzavřeném parkovišti a nebo autobusem či vlakem do Albrechtic.
 

Další

Děti od 2 do 8 let obdrží slevu 50% (ubytovány společně s rodiči). Děti od 8 do 12 let dostanou slevu 30% (při ubytování s rodiči).
 

Zpět na Tanvaldský Špičák

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter