SkiArena

Facebook
 

Benecko – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

20
Polojasno

st

18
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

0 cm

Nový sníh

0 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Vyhlídka

***
 
Hotel
Jilemnice
Vzdálenost od střediska
Benecko:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.6166N
15.5008E

Hotel Vyhlídka poskytuje celoroční ubytování v Krkonoších, je ideálním místem pro zimní i letní rekreaci. Hotel se nachází v klidném horském prostředí obklopený přírodou, na kopci Kozinec v okrajové části města Jilemnice - Hrabačov. Kapacita hotelu je 45 lůžek. Osm 2lůžkových a devět 3lůžkových pokojů s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí se satelitním rozvodem. Vybrat si můžete ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí. Hotel poskytuje komfortní zázemí pro rodiny s dětmi, jednotlivce, skupiny, pro školky, školy v přírodě, letní tábory, zimní pobyty, lyžařské kurzy. Sjezdovka se nachází 300m od hotelu.
 

Pokoje

Dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny televizorem, se samostaným sociálním zařízením.
 

Provozní doba

pondělí až pátek : 11:00 - 22:00 hod sobota: 11:00 - 23:00 hod neděle: 11:00 - 22:00 hod
 

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace s kapacitou 60 míst, vaříme speciality české a mezinárodní kuchyně. V restauraci se nachází bar, salonek s krbem a taneční prostor. V letním období je možné využít venkovní posezení, terasu, ohniště a zahradní gril.
 

Okolí

V Jilemnici je krytý bazén se saunou, půjčovna kol a lyží. V okolí množství značených turistických tras a cyklostezek. Možnost jízdy na koních ve Vrchlabí /Kněžice/ - turistická jízdárna nebo na Janově Hoře - Hucul farma. V zimním období v okolí města množství upravovaných běžeckých tratí. Lyžařský vlek /délka 500m/ je vzdálen cca 300 m od hotelu, sjezdovka je upravována, možnost večerního lyžování /provoz dle sněhových podmínek od 9 hod. - 21hod./, v okolí do 20 km možnost dalšího lyžování: Lyžařský areál Benecko /6 km/, Ski areál Herlíkovice - Bubákov 4 vleky o délce 200 a 800 m. Celoroční možnost vyhlídkových letů nad Krkonošemi a Českým rájem na letišti Vrchlabí
 

Doprava

Hotel se nachází na kopci nad městem Jilemnice, v zimním období určitě nutné kvalitní zimní pneumatiky Možnost příjezdu k hotelu zájezdovým autobusem v letním období na hotelové parkoviště - zdarma. Další možnost příjezdu železnicí do stanice Jilemnice - totéž linkovými autobusy.
 

Další

Parkování je možné u objektu zdarma. Uložení lyží a kol v objektu zajištěni. Pes povolen za úplatu. Možnost přístupu na internet ZDARMA WiFi v hotelové restauraci. Toaleta na pokoji Sprchový kout na pokoji Televizor se satelitním přijmem na pokoji Dětská postýlka po předchozí domluvě 2,3 a 4 - třílůžkový pokoj s možností 1 přistýlky Rodinný pokoj 6+3 Vhodné pro turistiku,odpočinek a ozdravné pobyty seniorů či dětských domovů, též školy v přírodě.
 

Akce

Školy v přírodě, pobyty dětských kolektivů, seniorů, prostor pro školení, pobyt v přírodě v blízkosti města, rodinné oslavy, svatby, obchodní jednání - - obchodní jednání s následným pobytem, firemní večírky.
 

Zpět na Benecko

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter