SkiArena

Facebook
 

Černá hora – Janské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

14
Polojasno

po

16
Zataženo

út

17
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Kamínek

***
 
Pension
Janské Lázně
Vzdálenost od střediska
Černá hora – Janské Lázně:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.6332N
15.77E

Penzion Kamínek nabízí komfortní ubytování za velmi přijatelnou cenu. Penzion se nachází v krásné krkonošské přírodě na úpatí Černé hory v Janských Lázních, v těsné blízkosti sjezdových tratí.

 

Pokoje

Penzion Kamínek nabízí komfortní ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. K dispozici je i velký rodinný pokoj s oddělenými ložnicemi a 2 balkony. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, TV-SAT, WIFI zdarma, některé pokoje mají balkon.

 

Provozní doba

čas příjezdu od 14. hod. čas odjezdu do 10. hod.

 

Gastronomie

V penzionu je útulná restaurace, v zimních měsících nabízíme polopenzi, kterou osobně připravuje p. Petr Doubrava, držitel Zlatého řádu za gastronomii.

 

Okolí

Janské Lázně mají ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, paragliding. V zimních měsících jsou Janské Lázně vyhledávným střediskem zimních sportů. Nachází se zde také lanové centrum, minigolf. Pro naše klienty nabízíme možnost masáží v rehabilitačním středisku. Doporučujeme výlety na Sněžku, Adršpašsko-Teplické skály, ZOO Dvůr Králové nad Labem a mnoho jiných.

 

Doprava

K penzionu je celoroční velmi dobrá dostupnost, příjezd k penzionu i v zimních měsících po udržované silnici / sněhové řetězy nejsou nutné/.

 

Zpět na Černá hora – Janské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter