SkiArena

Facebook
 

Černá hora – Janské Lázně – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

16
Zataženo

út

17
Jasno

st

16
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Vyhlídka

***
 
Hotel
Janské Lázně
Vzdálenost od střediska
Černá hora – Janské Lázně:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.6306N
15.7757E

Hotel se nachází v Janských Lázních, které jsou světoznámým lázeňským městem a současně druhým nejlépe hodnoceným lyžařským střediskem v České republice. Hotel má výhodnou polohu na začátku lázeňské kolonády v blízkosti kabinové lanovky – Černohorský Express (cca 200m).

Nově vybudované lanovky, vleky a běžecké lyžařské tratě Vám nabízí ideální podmínky pro provozování zimních sportů, turistiky, cykloturistiky a adrenalinových sportů.

Ubytování je poskytováno ve dvou a třílůžkových pokojích nebo rodinných studiích vybavených samostatným sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou, TV se satelitními programy, rádiem. Na požádání poskytneme, dětskou postýlku a zajistíme i vyprání Vašeho prádla. Vítáni jsou i hosté v doprovodu čtyřnohých miláčků které hned při příchodu vesele uvítá naše kníračka Baruška.

V zimním období je Vám k dispozici lyžárna, v ostatním období kolárna. Parkoviště je zcela zdarma přímo u hotelu. Hotel i restaurace je nekuřácká.

Novinkou od této sezóny je Wellness-relaxační centrum, které jsme pro Vás zcela nově vybudovali. Využijte bohaté nabídky služeb masáží, sauny, koupele v hydromasážní SPA vaně nebo fitness. Wellness studio se nachází v suterénních prostorách hotelu a s jeho nabídkou i cenami se seznámíte na dalších stránkách nebo v hotelové recepci, kde si také procedury můžete objednat.


Pokoje jsou hostům k dispozici v den příjezdu od 14.hod., v den odjezdu musí být pokoj uvolněn a klíč vrácen na recepci do 10 hod. Pokud by se Vám ale ještě nechtělo odjíždět, lze si věci po dohodě uschovat na recepci.

 

 

Gastronomie

Kromě výtečné domácí kuchyně nabízíme možnost přípravy pokrmů na lávových kamenech. Pro děti pak speciální meníčka a taktéž se rádi přizpůsobíme vegetariánům. Ubytovaní hosté mají slevu 10% na konzumaci.

Stravovací služby: snídaně jsou podávány od 7.30- 9.30 hod formou bufetu. Restaurace je otevřena od 16-22hod. v zimním období, v letním od 11-22hod, kdy je též otevřeno venkovní posezení. Ubytovaní hosté mají slevu 10% na konzumaci.

 

Zpět na Černá hora – Janské Lázně

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter