SkiArena

Facebook
 

Harrachov – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

17
Polojasno

po

20
Polojasno

út

20
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Svetik

***
 
Hotel
Harrachov
Vzdálenost od střediska
Harrachov:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7788N
15.4257E

Hotel Svetik umístěný v klidné lokalitě Harrachova, zvané Nový Svět, Vám nabízí kvalitní služby pro Vaši pohodovou, relaxační a regenerační dovolenou. V hotelu se nachází 13 útulně zařízených pokojů. K dispozici jsou dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Součástí hotelu je příjemná restaurace s venkovní terasou a bar. U hotelu se rozprostírá pěkná udržovaná zahrada s posezením, altánkem, dětským koutkem s houpačkami, ohništěm a grilem. Parkování je možné přímo u hotelu za poplatek.

K příjemné relaxaci po zimní lyžovačce nebo letních vycházkách Vám poslouží hotelová sauna. Odpočinek na čerstvém vzduchu si můžete dopřát v pěkné hotelové zahradě s altánkem a posezením. Pro sportovně aktivní hosty je k dispozici asfaltové hřiště za hotelem.

 

Pokoje

Útulně zařízené hotelové pokoje jsou zárukou klidného spánku a pohodově strávených chvil. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí se satelitním příjmem. Ve veřejných prostorách a v některých pokojích je dostupné vysokorychlostní bezdrátové připojení na internet.

 

Gastronomie

Snídaně formou bohatých švédských stolů jsou podávány v útulné hotelové restauraci v době od 07:30 do 10:00. V hotelu si můžete zakoupit také pobyt s polopenzí. Večeře se skládá ze tří chodů a podává se v době od 18:00 do 20:00.

K příjemnému posezení u piva či jiného nápoje Vás zve hotelový bar. V příznivém počasí si můžete připravit nějakou specialitu na zahradním grilu nebo si opéci buřta.

 

Okolí

V okolí jsou tenisové kurty, stolní tenis, squash, minigolf, rampa pro bungee jumping, letní přírodní koupaliště, Golf club Harrachov, rafty na Jizeře, létání na padácích (Čertova hora), jízdy na koních, horolezectví (Lubošské skály), značené trasy pro pěší a cykloturistiku, v zimě lyžování sjezdové běžecké.

 

Doprava

Zastávka: 200 m Autobusové nádraží: 2000 m Centrum: 200 m Vlakové nádraží: 3000 m

 

Zpět na Harrachov

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter