SkiArena

Facebook
 

Vrchlabí – Kněžický vrch – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

21
Skorojasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

HOTEL PIVOVARSKÁ BAŠTA

***
 
Hotel
Vrchlabí
Vzdálenost od střediska
Vrchlabí – Kněžický vrch:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.643N
15.6085E

Romantický a stylový Hotel Pivovarská bašta najdete na severním okraji města Vrchlabí. K parkování můžete využít přilehlé vlastní parkoviště. Parkovat u nás mohou osobní automobily i autobusy. Zajistíme pro Vás svatby, pracovní obědy, večeře, rauty, večírky, promoce, pracovní schůzky s možností jednání v soukromí. Doporučujeme vyzkoušet gotickou atmosféru našeho Rytířského sálu. Dále pro Vás zajistíme exkurze pivovaru. 




 

Pokoje

K dispozici je 17 pokojů, 2-lůžkových. V pokojích je možnost přidat přistýlku. Celková kapacita s přistýlkami je 45 lůžek. Některé pokoje jsou pokryty signálem WIFI a lze se zdarma připojit k internetu.

 

Gastronomie

Přijďte se posadit do naší restaurace a ochutnejte některou ze specialit české i světové kuchyně. Restaurace se chlubí kapacitou 70 míst. Restaurace má velice příjemnou atmosféru, je možné využít i oddělený salonek s kapacitou 60 osob. V Restauraci i salonku je bezdrátové WIFI připojení k internetu zdarma.

 

Okolí

Město je, jak všem fanouškům lyží známo, součástí rekreační oblasti středních Krkonoš - Špindlerův Mlýn, Benecko, Strážné. Hotel Pivovarská bašta je tedy ideálním místem pro pobyt milovníků zimních sportů. SKI areál Vrchlabí, je vzdálen od hotelu cca 300 metrů, Herlíkovice pak přibližně kilometr
 

Zpět na Vrchlabí – Kněžický vrch

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter