SkiArena

Facebook
 

Malá Úpa – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

15
Light rain showers

ne

12
Light rain showers

po

11
Zataženo, občasný déšť

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Jeřabinka

*
 
Pension
Malá Úpa
Vzdálenost od střediska
Malá Úpa:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7459N
15.8215E

Kapacita 30 lůžek v 9 pokojích po 2-5 lůžkách, včetně jednoho dvoupokojového apartmánu. Soc. zařízení prozatím společné na každém patře zvlášť dámské a pánské. Stravování probíhá v jídelně (krb, televize, obsluha). Snídaně se podává formou švédského stolu, večeře - polévka, hl. chod (výběr ze 2 druhů jídel při obsazenosti nad 20 osob) a zákusek. U pensionu je posezení, houpačka pro děti, gril, otevřené ohniště, pískoviště. Nově k dispozici velká trampolína o rozměru 3,66m a nosností až do 120kg.
 

Okolí

V blízkém okolí se nachází pošta, obchod (otevřený denně), infocentrum, víceúčelová sportovní hala (50m) - velká hala na tenis, fotbal, ricochet, sauna, whirpool, posilovna, nově otevřený noční bar s bowlingem. 30m za chatou je dětské hřiště a venkovní tenisový kurt. Přímo u penzionu začíná cesta česko-polského přátelství na Sněžku. V létě ideální místo pro horskou turistiku a cyklistiku. V zimě je zastávka skibusu vzdálena pouhých 20m. Skibus vozí rekreanty zdarma do místního skiareálu, kde se nachází 3 vleky (1200m, 400m a 300m) a je zde možnost domluvit lyžařskou školu. Ve vedlejším hotelu je zároveň půjčovna lyžařského vybavení. V obci mimo areálu jsou další 3 vleky (do 500m).
 

Další

Vlastní parkoviště. Pes povolen (50,-Kč/noc). Možnost zapůjčení postýlky - bez poplatku. Vhodné pro turistiku Dětská postýlka 5 - pětilůžkový pokoj 4 - čtyřlůžkový pokoj 3 - třílůžkový pokoj 2 - dvoulůžkový pokoj
 

Zpět na Malá Úpa

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter