SkiArena

Facebook
 

Malá Úpa – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

15
Light rain showers

ne

13
Oblačno, déšť

po

10
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Chata Popelka

*
 
Chata
Malá Úpa
Vzdálenost od střediska
Malá Úpa:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7233N
15.8134E

K dispozici je i ubytování v 6 čtyřlůžkových pokojích bez příslušenství (sprchy zvlášť dámské a pánské - v přízemí, toalety - v přízemí i v prvním patře u pokojů) a 4 lůžkovém apartmánu, který má vlastní kuchyňku, soc. zař. a TV včetně SAT- ten je nabízen mimo pronájem chaty. Společný vchod s chatou. Chata nabízí možnost vlastního vaření v plně vybavené kuchyni - mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, toustovač, fritovací hrnec, překapávač kávy, nádobí, utěrky. Společenská místnost s barem a TV včetně sat. sloužící zároveň jako jídelna.
 

Okolí

V obci (do 500m) - víceúčelová sportovní hala - ricochet, whirpool, posilovna, kulečník, hala na fotbal, tenis, volejbal, nohejbal..., infocentrum. V zimě pak 3 vleky do 300m a zastávka skibusu (skibus-zdarma), který vozí rekreanty do místního lyžařského areálu, kde jsou 3 vleky (300m, 400m, 1200m) a rychlé občerstvení.
 

Další

Poblíž chaty (do 100m) - pískoviště, ohniště, dětské hřiště - prolézačky, venkovní posezení, pošta, upomínkové předměty, obchod s potravinami - otevřený každý den včetně nedělí (denně čerstvé pečivo), horská služba a restaurace. Dále pak půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. V zimě se pronajímá pouze celá chalupa. Samostatný apartmán je možné pronajmout zvlášť v případě, že o něj pronájemci chaty nestojí. Při pronájmu celé chalupy vybírá majitelka kauci 2000,-Kč. Ložní prádlo v ceně. Parkování u objektu je zdarma. Pes povolen 50,-Kč/noc. Vhodné pro turistiku Ubytování vhodné pro rodiče s dětmi Ložní prádlo v ceně Elektřina v ceně 4 - čtyřlůžkový pokoj
 

Zpět na Malá Úpa

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter