SkiArena

Facebook
 

Rokytnice nad Jizerou – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

16
Polojasno

po

18
Polojasno

út

19
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Wellness hotel Idol ***

***
 
Hotel
Vítkovice
Vzdálenost od střediska
Rokytnice nad Jizerou:
 
5 km
Souřadnice GPS:
50.7357N
15.5544E

Hotel IDOL je  příjemným místem pro Váš odpočinek.

K dispozici jsou pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky  rodinné pokoje a apartmá s vanou a balkonem.

Určitě Vás osloví i naše nabídka masáží, zábalů a wellness centra. 

V recepci s barem lze zakoupit občerstvení, nápoje, suvenýry a základní hygienické i sportovní potřeby.

Věříme, že Vám tyto stránky poskytnou dostatečnou inspiraci pro výběr Vaší dovolené, víkendového pobytu nebo naplánovaní jiných soukromých či firemních aktivit.

Těšíme se na Vás

 

Ve všech 16 pokojích se snoubí funkčnost horského tří hvězdičkového hotelu s příjemným prostředím. Pokoje jsou vybaveny WC a sprchou,  satelitním LCD televizorem.

           

                        

 

     

  Myslíme i na děti, těm jsme postavili nový dětský koutek jako hrad pana Krbce  s kouzelnou skříní spoustou hraček, koutkem pro malování a  a společenskými hrami.                        
 

Pokoje

Ve všech 16 pokojích se snoubí funkčnost horského tří hvězdičkového hotelu s příjemným prostředím.

Pokoje jsou vybaveny manželkými postelemi, prostornými skříněmi na uložení věcí, WC a sprchou,  TV LCD , v hotelu Wi-Fi zdarma.

Apartmánové pokoje s balkóny, obývacím pokojem a přistýlkami(palandy) pro děti.

 

Provozní doba

7:00 - 22:00 v ostatních časech na telefonu 734 154 754

 

Gastronomie

V hotelové restauraci podáváme každý den od 8:00 do 10:00 snídaně formou bufetu s prvky racionální výrobků.

Dále Vám v restauraci denně v době od 11:30 do 22:00 a o víkendech do 23:00 hodin nabízíme příjemné posezení u našich jídel regionální a krkonošské kuchyně s výběrem polévek, předkrmů, hlavních jídel připravovaných formou minutek i hotová jídla a nezapomínáme ani na mlsné jazýčky s moučníky a zmrzlinou.

 

          

Samozřejmostí je i široká nabídka nealkoholických, alkoholických nápojů, piva, exkluzivní nabídka sudového vína i vína z naší vinotéky z vinných sklepů pana Štěpánka z Mutěnic, a na Vaše přání i míchaných nápojů.

K dispozici  Vám jsou v rámci pobytů i polopenze, které poskytujeme výběrem z aktuálního jídelního lístku do hodnoty 150,-Kč na osobu bez nápojů pro děti do 80,-Kč.

Za příznivého počasí nabízíme i posezení na terase, kde klientům nabízíme i grilované steaky, uzenky, hermelíny a další a to i v rámci polopenzí.

       

 

Okolí

V zimní sezóně nabízí hotel možnost užít si veškeré zimní sporty. Ve skiareálu Špindlerův Mlýn(cca 1 km daleko) je k dispozici více než 25 km upravovaných sjezdových a 40 km běžeckých tratí všech obtížností.

Součástí skiareálu Špindlerův mlýn je skiareál Horní Mísečky, který je od hotelu vzdálen cca 800 m. Dopravu do skiareálu Horní Mísečky zajišťuje na požádání hotel. V areálu Medvědín - Horní Mísečky je lanovka a vleky s celkovou kapacitou 8480 osob/hod.

Asi 150 m od hotelu IDOL je cenově výhodná sjezdovka TJ Vršovice, která je 500 m dlouhá, a svou obtížností je vhodná pro rodiny s dětmi.

V letním období je turistika a horská cyklistika v nedotčené přírodě absolvovaná samostatně či s průvodci ideální činností.. Odvážnější mohou vyzkoušet slaňování, lezení po skalách, přemostění, tandem paragliding, lukostřelbu, rafting a mnoho dalších. Bobová dráha ve Špindlerově mlýně je 1400 m dlouhá.

 

Doprava

kompletní info k dopravě:

http://www.hotelidol.com/?page_id=2230

GPS:

GPS souřadnice letní Loc: 50°44’8.427″N, 15°33’16.974″E (hotel) GPS souřadnice zimní Loc: 50°44’6.343″N, 15°33’2.601″E (parkoviště u hlavní silnice)

 

 

Další

Parkování u hotelu v letních měsících, v zimě zajištěno na parkovišti v blízkosti hotelu.

Pobyt domácího mazlíčka je za poplatek viz hotelový ceník, nutné objědnat předem.

Dětská postýlky , které je nutné objednat předem jsou za poplatek 50,-Kč/ den vč. povlečení. Pro děti nabízíme i speciální dětskou stravu nebo ohřívání Vašich přivezených výrobků.

 

Akce

Součástí hotelu IDOL*** je wellness centrum.

Nově jsme pro Vás v rámci wellness centra vybudovali solnou terapii a infra saunu

Nabízíme :

klasické a sportovní i relaxační masáže zábaly whirlpoll infra sauna solná terapie ( relax v teple s inhalací soli ) Masérna , kterou jsme pro Vás kompletně zrekonstruovali nabízí širokou nabídku služeb.  

 

Zpět na Rokytnice nad Jizerou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter