SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

19
Polojasno

út

19
Skorojasno

st

17
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Pension Astoria

***
 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7312N
15.612E

Pension Astoria leží ve Špindlerově Mlýně ve výšce 700 m. n.m. a je situován na prosluněné jižní stráni s nádherným výhledem na celé město a údolí řeky Labe.
Pension Astoria provozujeme již od roku 1990 a v roce 2003 jsme provedli jeho celkovou rekonstrukci. Ubytování u nás najdete v celkem 13-ti pokojích. Pokoje jsou dvoulůžkové a třílůžkové. Všechny mají své sociální zařízení, TV + SAT. V naší útulné restauraci je možno prožít nejeden příjemný večer na horách. Snídaně vám bude prostřena formou švédského stolu. V letních měsících na vás čeká příjemné posezení spojené s grilováním na naší venkovní terase.
 

Doprava

Pension Astoria je velmi dobře přístupný a má své vlastní parkoviště, které je zdarma. Poloha pensionu je ideální pro letní túry do celých Krkonoš. V zimním období jsou nadosah běžecké trati a to jak pro náročné sportovce, tak i pro rekreační běžkaře. Na své si přijdou i vyznavači sjezdového lyžování a snowboardu, neboť pension je vzdálen pouze 5 minut chůze od lanové dráhy Medvědín a necelých 12 minut od sjezdových tratí ve Svatém Petru. Doprava z pensionu je možná i Skibusy, které jsou zdarma. Po celý rok máte možnost navštívit Aquapark, který je vzdálen necelých 5 minut chůze od Pensionu Astoria.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter