SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

19
Polojasno

út

19
Polojasno

st

17
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Hotel Villa Hubertus

***
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7255N
15.6056E

výhody našeho hotelu: hotel stojí v centru městečka, což zaručuje skvělou dosažitelnost autobusového nádraží, skibusu, lanovky, obchodů, lyžařských půjčoven, wellness možností a večerní zábavy příjezd k našemu hotelu bez jediného kopečku oceníte zejména v zimě stylové pokoje, které mají ducha vyhlášená restaurace přímo v hotelu - krkonošské speciality a klasická česká kuchyně wi-fi připojení k internetu zdarma a hlavně pro nás budete Hosté s velkým H
 

Pokoje

Villa Hubertus nabízí 13 pokojů, každý pokoj je díky historickému rázu budovy svým způsobem unikátní. Klidné, stylově zařízené pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, TV/SAT, k dispozici je WI-FI připojení k internetu. Pokoje Vás okouzlí panoramatickým výhledem na město, masivy Krkonoš a řeku Labe. Hotel disponuje vlastním parkovištěm.
 

Provozní doba

8:00-22:00
 

Gastronomie

V příjemném, rustikálně vybaveném prostředí hotelu se nachází restaurace s celkovou kapacitou 99 míst. Nechte se překvapit rozmanitým sortimentem výborné české a mezinárodní kuchyně. Otevřeno denně od 10:00 hodin do 22:00 hodin. V příjemném počasí Vás zveme na letní terasu.
 

Okolí

Krkonoše jsou nejvyšším pohořím České republiky. Vévodí zde nejvyšší hora Sněžka, která dosahuje výšky 1602 m. Výborné sněhové podmínky jsou zárukou kvalitního lyžování. 200 km dobře značených tras, bobová dráha a aquapark jsou k dispozici celý rok. Romantická krajina nabízí také cykloturistům optimální podmínky.
 

Doprava

Villu Hubertus má maximální centrální polohu v lokalitě Špindlerův Mlýn. Autobusové nádraží, zastávka skibusu, čtyřsedačková lanovka, bary, diskotéky: to vše jen do maximálně 5 minut chůze. Příjezd k hotelu vozem je bez komplikací. Jen u nás můžeme tvrdit, že sněhové řetězy nebudete potřebovat
 

Další

Špindlerův Mlýn je nejvýznamnější lyžařské středisko v České republice. Nachází se v pohoří Krkonoše v jejich centrální části. Špindlerův Mlýn leží na soutoku řeky Labe a Dolského potoka. Již ve 13. století zde byly budovány dvě obchodní cesty. Od 16. století zde byly dolovány rudy. Později se přidalo ještě sklářství a poté ještě půdní hospodářství. V roce 1793 zde byl postaven kostelík Sv. Petr a bylo založeno město, které bylo pojmenováno po místním mlynáři Špindlerovi. Postupně se začala rozšiřovat hostinská činnost a výroba lyží. V současnoti je Špindlerův Mlýn nejen vyhledávaným lyžařským místem, ale i centrem celoroční rekreace. Pro zimní sporty se v okolí Špindlerova Mlýna nachází lyžařské areály Hromovka, Sv. Petr, Skiareál Špindlerův Mlýn a Mědvědín - Horní Mísečky. Město Špindlerův Mlýn nabízí dvě záchytná parkoviště, která jsou se skiareály spojena skibusy, které jsou pro návštěvníky střediska zdarma. V letních měsících nabízí Špindlerův Mlýn mnoho možností jak strávit aktivně svoji dovolenou. Je možné zde provozovat horskou turistiku, jízdu na horských kolech, vyzkoušet paragliding a létání na padácích a závěsných kluzácích. Špindlerův Mlýn také nabízí bobovou dráhu a aquapark. Nachází se zde velká škála ubytovacích zařízení, půjčoven lyžařského vybavení a řada lyžařských škol.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter