SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

18
Polojasno

út

19
Polojasno

st

17
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Westend Hotel

***+
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7274N
15.6058E

Svým hostům nabízíme komfortní ubytování, kvalitní servis a okouzlující prostředí. K relaxaci a aktivnímu odpočinku máme k dispozici saunu, jacuzzi, solárium, masáže a billiard. Parkoviště se nachází přímo u hotelu. Výhodou hotelu je možnost bezdrátového WI-FI připojení. Nabízíme příjemnou atmosféru, vynikající kuchyni a to vše ve staroanglickém stylu.
 

Pokoje

Ubytování v hotelu Westend **** Špindlerův Mlýn zahrnuje několik typů ubytování: klasické dvoulůžkové pokoje,dvoulůžkové pokoje s možností přistýlek a dvoupokojové apartmány, kde je také možnost přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením , televizí se satelitním přijímačem a ledničkou.
 

Provozní doba

8:00 - 20:00
 

Gastronomie

Hostům nabízíme stravování ve vlastní restauraci nebo příjemné posezení v baru.
 

Okolí

Lyžařské středisko Špindlerův Mlýn je právem nazýváno hlavním městem zimních sportů v České republice, neboť ve svých vynikajících střediscích nabízí celkem 6 lanových drah, 12 vleků a 28 km sjezdových tratí. Všechny sjezdovky jsou denně upravované, uměle zasněžované, vhodné nejen pro pokročilé, ale i začátečníky a děti. Lyžařské školy poskytují výuku, půjčovny a prodejny nabízí celé sportovní vybavení.
 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter