SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

12
Jasno

ne

15
Polojasno

po

18
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horská chata Panorama

**
 
Rekreační zařízení
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
1 km
Souřadnice GPS:
50.7281N
15.6325E

Z naší restaurace máte jedinečný výhled na Svatý Petr - ten si můžete vychutnat s pravým Plzeňským pivem. Pokud zrovna nebudete házet šipky nebo hrát stolní fotbálek. Zastávka skibusu je pouhých 100m od našeho hotelu. Tím se snadno dopravíte na Skiareál Svatý Petr, který je vzdálen cca 1km od Hotelu. Ve stejné blízkosti je i sjezdovka Stoh. Pokud si přejete saunu, bazén, masáže, wellnes centrum, bowling, squash nebo dětský koutek, pouhých 250m od našeho hotelu jsou Vám k dispozici. Náš personál Vám rád pomůže s rezervací či objednáním. Až k hotelovému parkovišti je snadná dostupnost automobilem i v zimních měsících. Hotel Panorama je vzdálen z centra Špindlu 2km.

 

Pokoje

WC a sprcha společné na patře ( pro 2-3 pokoje společně ), pokoje jsou nekuřácké (kuřáci mají místo na hotelovém baru a ve vstupní hale). V hotelu se také nachází apartmán pro 4 až 8 osob s vlastní kuchyní, koupelnou a WC.

 

Provozní doba

6.00 - 22.00 hodin (non-stop mobil 603 988 498)

 

Gastronomie

Domácí hotelová kuchyně s přátelskými cenami. Točené pivo Plzeňské, Gambrinus a černý Kozel.

 

Okolí

Z hotelu je nádherná vyhlídka, hotel sám je situován na velmi klidném místě (žádná doprava ani hluk).

 

Doprava

K hotelu dojedete na zimních pneu bez použití řetězů. Hotel má vlastní parkoviště, parkovné máte v ceně pobytu. 2 minuty chůze od hotelu je zastávka skibusu - ten jezdí v zimním období zcela zdarma každých 30 minut až hodinu a během pár minut Vás spojí se všemi lyzařskými středisky i centrem města.

 

Akce

NEJLEVNĚJŠÍ SILVESTR VE ŠPINDLU !!!! Silvestr 2012 - cena za ubytování 799,- Kč - osoba/noc vč. snídaně. Možnost přikoupení silvestrovského menu za 500,- Kč.

Letní ceny již od 299,- / os. / noc se snídaní.

 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter