SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Polojasno

st

17
Polojasno

čt

17
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Horský hotel Hromovka

***
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.7166N
15.5942E

Hotel se nachází na jedinečném místě mimo centrum města s překrásným výhledem na panorama Krkonoš. Hotel je atraktivní také svou polohou u Skiareálu Hromovka. Od hotelu se hosté dostanou na lyžích na sjezdovky a zpět (2 min). Hotel míjejí značené běžecké tratě v zimě a turistické a cyklistické trasy v létě. Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích se sprchou,wc,tv. Pro méně náročné klienty nabízíme ubytování ve dvoulůžkový pokojích s umyvadlem, luxusní sprchy a wc jsou na patře. V hotelu je dále k dispozici sauna, billiard, wi-fi připojení zdarma, restaurace s krbem, klub s tv, videoprojekce. Bar s největším výběrem nápojů v ČR. U hotelu terasa s úžasným výhledem na hory. Parkování u hotelu zdarma.
 

Pokoje

Hotel Hromovka má ve dvou poschodích 25 pokojů dvoulůžkových a třílůžkových, celkem s 60 lůžky s možností 10 přistýlek. Pokoje jsou rozlišeny dle vybavení: 1. pokoj s moderní koupelnou, WC, TV/SAT - splňuje standard ***
2. pokoj s teplou a studenou vodou (moderní sociální zařízení na poschodí) - splňuje standard **
 

Gastronomie

V hotelu je restaurace s celodenním provozem a s nejlépe vybaveným barem v Krkonoších. Vybrat si můžete z více než 500 druhů nápojů a 1000 druhů koktejlů. Chloubou restaurace je velké množství živých květin a krb, který navodí tu správnou, domovem provoněnou atmosféru. Veškerý servis na pravém cibulákovém porcelánu.
 

Okolí

Mimořádnou polohu Hotelu Hromovka zajišťují sjezdové tratě skiareálu Hromovka (cca 300m) a skiareálu Svatý Petr (cca 1km). Také značené běžecké tratě v zimě, turistické a cykllistické trasy v létě bezprostředně míjejí hotel. U hotelu se nachází vyhlídka s výhledem na panorama hor a městečko Špindlerův Mlýn.
 

Doprava

Vzdálenost hotelu od centra města je pěšky 15-20 minut a autem 5 minut. Skiareál Hromovka 300 m.
 

Další

Psi v hotelu zdarma.

Ceny přistýlek na dotaz.

 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter