SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

15
Zataženo, déšť

po

16
Zataženo, déšť

út

11
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Bruk

***
 
Pension
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.7518N
15.6165E

Od roku 2006 se zaměřujeme na pobyty rodin s dětmi. Domníváme se, že jsme za tuto dobu získali mnoho cenných  zkušeností a známe specifické potřeby rodin i s velmi malými dětmi.

Pro pohodlí našich hostů nabízíme:

- dvě dětské herny umístěné v centrální části penzionu

- menší dětské hřiště na louce před penzionem

- soukromý vlek cca 100m vhodný pro děti či začátečníky (pro ubytované hosty zdarma)

- kuchyňku pro přípravu stravy pro nejmenší či svačinek (sterilizátor koj. lahví, mixér, mikr.trouba, lednice s mrazákem...)

- dětské jídelní židličky a příbory v potřebném množství

- koupelny jsou vybaveny stupátky pod umyvadlo, nočníky a redukcemi na wc

- po dohodě zapůjčení dětské postýlky zdarma

- bezproblémový chod bezdrátového internetu v celém objektu penzionu

 

Pokoje

Ubytování nabízíme v:

- Pěti rodinných apartmánech (apartmán se skládá ze dvou ložnic a koupelny, celkem obsahuje dle typu čtyři nebo pět pevných lůžek).

- Třech dvoulůžkových pokojích s koupelnou. Do pokoje lze umístit přistýlku, vhodnou pro děti do 12 let.

Všechny pokoje se chlubí „zeleným“ výhledem. Velikost pokojů je cca 15 m2. V jídelně se nachází televize se satelitním příjmem, cd a dvd.

 

Provozní doba


Check-in: 14:00

Check-out: 10:00

 

Gastronomie

Stravování probíhá formou polopenze.

Snídaně je servírována formou švédského stolu.

Večeře se skládá z polévky a hlavního jídla.

V útulném baru s krbem nabízíme točené pivo a z pestré nabídky moravských vinařství si vyberou i milovníci dobrého vína.

 

Okolí

 

Penzion se nachází na trase  Špindlerův Mlýn – Špindlerova bouda ( pravidelná autobusová linka  v tomto směru jezdí každou hodinu. Během letní sezóny sem zajíždějí  Krkonošské cyklobusy. Autem se dostanete do Špindlerova  Mlýna za 5-10 minut, chůzí cca 20 minut

Zimní aktivity: K lyžařským  areálům Medvědín a Svatý Petr se dostanete autem či pravidelnou autobusovou  linkou. Skiareál ve Špindlu se chlubí nejmodernějším vybavením a vysokou úrovní  všech služeb včetně bohaté nabídky lyžařských škol se spoustou programů pro  začátečníky a děti. Penzion je vhodným startem pro běžkařské či skialpinistické  výlety (můžete se např. napojit na Krkonošskou magistrálu, která se táhne od  Harrachova přes pramen Labe, Mísečky, Špindlerův Mlýn a Pec pod Sněžkou do  Žacléře. Penzion  se nachází zhruba v půlce legendární sáňkařské dráhy, která měří 4 km, a  kde můžete zažít spoustu legrace. Možnost sjezdu na vlastních saních. Na  louce hned vedle budovy je v zimě upravována malá sjezdovka vhodná pro  začátečníky. Sjezdovka je vybavena barevnými průjezdy a brankami, zvířátky  apod. pro výuku a zábavu nejmenších lyžařů. Po dohodě možnost objednání  lyžařského instruktora. Letní výlety: Půldenní  procházky vhodné pro kočárky: cesta kolem Bílého Labe nadchne všechny milovníky  romantiky i maminky s kočárky (v půli cesty se nachází velké dřevěné  dětské hřiště U Svozu), procházka do Špindlerova Mlýna kolem břehů Labe, na  Špindlerovu, Petrovu či Martinovu boudu… Pro  turisty vybíráme ze zajímavých míst ve středních Krkonoších: legendární túra  Česko-polského přátelství na Sněžku a zpět (celodenní), z Medvědína přes  Vrbatovu boudu, Labskou boudu a  Martinovku  k penzionu, k pramenu Labe, na Luční boudu a zpět … Přestože je  krkonošská krajina chráněna národním parkem a některá místa jsou pro cyklisty  nedostupná, najdete v okolí stovky kilometrů tras. Je možné využít Krkonošské  turistické linky s přepravou jízdních kol anebo lanovky.
 

Doprava

V letní sezóně se parkuje přímo za penzionem.

V zimní sezóně většinou není cesta k penzionu sjízdná. Parkuje se na parkovišti cca 300 m od penzionu - odvoz zavazadel zdarma na sněžném skútru.

 

Akce

Děti bez nároku na lůžko jsou ubytovány zdarma. Po dohodě je možné zapůjčit dětskou postýlku .

 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter