SkiArena

Facebook
 

Špindlerův Mlýn – aktuální počasí a sníh

Počasí

út

19
Polojasno

st

17
Polojasno

čt

17
Polojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Clarion Hotel Špindlerův Mlýn

****
 
Hotel
Špindlerův Mlýn
Vzdálenost od střediska
Špindlerův Mlýn:
 
3 km
Souřadnice GPS:
50.7147N
15.5779E

Clarion Hotel ŠPindlerův Mlýn nabízí svým klientům řadu služeb: recepce 24/7, stravování formou polopenze i plné penze, hotelové parkoviště a garáže, Wi-Fi připojení zdarma, praní a žehlení prádla, směnárna, taxi služba, úschovna zavazadel, hlídání dětí, dětský koutek a hřiště, půjčovna lyží a sportovních potřeb, úschovna lyží a kol, průvodcovské služby a skibus.

Součástí hotelu je rozsáhlé relax & wellness centrum vybavené fitnees centrem, krytým bazénem, saunovým rájem, turbo soláriem, kryosaunou a vířivou vanou. Pro dokanalý relax je pro klienty připravena široká škála wellness služeb a procedur: masáže, reflexní masáže, rašelinové zábaly, kryoterapie, magnetoterapie, koupele a přístrojová lymfodrenáž.

Hotel také nabízí možnost sportovního vyžití: fitness, aquaerobik, léčebný tělocvik, tenis, minigolf a volejbalové hřiště.

 

Pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou, kosmetickým zrcátkem, SAT TV s LCD obrazovkou, telefonem s přímou provolbou, trezorem a psacím stolem. Wi-Fi připojení k internetu je zdarma. Většina pokojů má vlastní balkón.

Moderní a útulné pokoje typu Superior jsou vybaveny koupelnou se sprchou, kosmetickým zrcátkem, županem, přezůvkami, SAT TV s LCD obrazovkou, telefonem s přímou provolbou, trezorem, minibarem a setem na přípravu kávy a čaje. Wi-Fi připojení k internetu a vstup do Fitness a Wellness centra je zdarma.

 

Provozní doba

non-stop

 

Gastronomie

RESTAURACE BENADA osloví hosty přátelskou atmosférou a vysokou úrovní gastronomie i servisu za dostupné ceny. Zvláštní péče je věnována jak výběru surovin a přípravě jídel, tak i standardům profesionálního osobního přístupu. V hotelu se také nachází restaurant Labe a Lobby Bar s široukou nabídkou nápojů.

 

Okolí

Ideální podmínky pro rybolov poskytuje Labská přehrada, která je od hotelu vzdálená pouhých 300 m . Labská přehrada je se svými 20 hektary největší pstruhovou stojatou vodou v České republice.

Máte rádi procházky v přírodě, lehkou turistiku v horách či náročné hřebenové túry? Okolí hotelu nabízí přes 180 km značených turistických tras včetně hřebenových túr. Pokaždé objevíte spoustu krásných míst.

 

Doprava

Zastávka: 200 m
Autobusové nádraží: 2500 m
Centrum: 2500 m
Vlakové nádraží: 16000 m
Letiště: 170000 km

 

Zpět na Špindlerův Mlýn

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter