SkiArena

Facebook
 

Svoboda nad Úpou – aktuální počasí a sníh

Počasí

po

20
Polojasno

út

21
Polojasno

st

19
Skorojasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Penzion Krkonoše

***
 
Pension
Mladé Buky
Vzdálenost od střediska
Svoboda nad Úpou:
 
2 km
Souřadnice GPS:
50.6106N
15.8245E

Penzion Krkonoše nabízí ubytování na horách v obci Mladé Buky.

K penzionu navíc náleží velký pozemek o rozloze 5500 m2, jehož součástí je i parkoviště pro ubytované hosty. Dále na něm najdete spoustu ovocných stromů s možností volného česání ovoce pro přímou konzumaci, lískovými keři oddělené zákoutí u řeky, ideální pro posezení u táboráku. Naše lákadla pro Vás a Vaše děti v letní sezóně 2011 Možnost čerpat příspěvek z fondu FKSP vašeho zaměstnavatele Prostorný zastřešený altán s posezením (4,5 x 5,5 metru) nejen k romantické snídani v přírodě, ale i k večernímu grilování (možnost grilování vybraných zvěřinových lahůdek na lávovém kameni) Venkovní vyhřívaný bazén pro vás i vaše děti (délka 9,5 metru, šířka 4,5 metru, hloubka 1,22 m, solární ohřev + solární plachta) Dětské hřiště: skluzavka, houpačky, pískoviště, 3m skákací trampolína se sítí, 3x velký travnatý plac pro míčové hry Ohniště v lesním zákoutí u řeky k opékání buřtů či večerním táborákům s kytarou V blízkém okolí veškerá vybavenost. Přírodní i klasické koupaliště, golf Mladé Buky, bikepark, cyklostezky, krytý bazén, tenisové kurty, fitko, squash, fotbalové a softballové hřiště, projížďky na koních, ZOO a spousta dalších zajímavých turistických cílů Poskytování ubytování nás neživí. Baví nás mít plný dům spokojených hostů a proto chceme, aby vás pobyt u nás bavil

 

Pokoje

Celý penzion prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2009, pokoje jsou zcela nové navržené vždy s důrazem na maximální komfort pro návštěvníky penzionu, ale s ohledem na citlivé sladění do stylu horských chalup. Koupelny jsou vybaveny kvalitní sanitární keramikou, sprchovými kouty a vaničkami a kvalitním obkladem. Postele jsou z dřevěného masivu, stejně jako většina ostatního zařízení pokojů.

 

Okolí

K lyžařskému vleku v Mladých Bukách je to cca 1km, běžecké trasy s napojením na Krkonošskou magistrálu jsou ve stráni cca 100m nad penzionem. 25km daleko je ZOO Dvůr Králové nad Labem, v blízkém okolí do 15km jsou dále Teplicko-Aršpašské skály, největší vojenská pevnost Stachelberg a řada dalších zajímavých lokací pro rodinné, pěší i cyklovýlety.

 

Doprava

Dopravně je velmi dobře dostupný; je situován stranou od hlavní dopravní tepny Trutnov - Pec pod Sněžkou a Liberec - Vrchlabí - Trutnov, v klidné ulici s minimálním silničním ruchem (slepá ulice, obytná oblast).

 

Další

Domácí zvířata po dohodě možná, 80 Kč / noc.

 

Zpět na Svoboda nad Úpou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter