SkiArena

Facebook
 

Svoboda nad Úpou – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

14
Jasno

ne

17
Polojasno

po

19
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Měšťanský dům


 
Pension
Svoboda nad Úpou
Vzdálenost od střediska
Svoboda nad Úpou:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.6256N
15.8169E

Penzion Měšťanský dům se nachází na náměstí v centru Svobody nad Úpou. Na celkem 45 lůžkách v různě velkých pokojích naleznete pohodlné ubytování nejen na služebních cestách, ale i na pohodové rodinné dovolené.Restaurace s celoročním provozem s českou i mezinárodní kuchyní.V depandanci penzionu se nachází BOWLING BAR (čtyři dráhy,šipky, kulečník, televizor s obrazovkou 140 cm),sauna a vířivka. Dále můžete využívat i rotoped a možnosti masáží v našem malém „Relax-centru“.

 

Pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, TV-Sat., ledničkou s minibarem a WI-FI připojením. Dále máme k dispozici  jeden apartmán se dvěma ložnicemi (2 a 3 lůžka,obývací pokoj,koupelna s vanou,sprch. kout,samostatné WC)

 

Provozní doba

Denně 8:00 - 21:00

 

Gastronomie

Naše stylově zařízená restaurace nabízí několik druhů piva a bohatou nabídku místních Krkonošských specialit. Nechybí ani vybraná jídla z české i mezinárodní kuchyně.

 

Okolí

Zimní sporty - SKI-BUS zdarma přímo od objektu do lyžařského areálu Janské Lázně "Černá hora". Nejbližší lyžařský vlek Duncan je od penzionu vzdálen 2 km. V období jaro-léto-podzim, pěší turistika (velmi výhodné spojení link.autobusy)

Cykloturistika – mimo využítí bezpletné uschovy kol v garáži poskytne penzion podrobné informace pro jednodenní výlety a v obci je zastávka speciálního cyklo-busu (v období červen-září).

 

Doprava

500m od objektu je nádraží (vlak, autobus).

 

Další

U objektu je vlastní velké parkoviště a k dispozici jsou 2 garáže za poplatek. Pobyt se psem je umožněn za příplatek.

V celém objektu WI-FI připojení zdarma.

 

Zpět na Svoboda nad Úpou

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter