SkiArena

Facebook
 

Vrchlabí – aktuální počasí a sníh

Počasí

so

15
Jasno

ne

17
Polojasno

po

20
Zataženo

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

Webkamery

Penzion "U rybníka"


 
Pension
Jilemnice
Vzdálenost od střediska
Vrchlabí:
 
6 km
Souřadnice GPS:
50.5986N
15.5381E

Poloha penzionu v oblasti zvaná Javorek, v krásné přírodě na břehu rybníka v těsné blízkosti lesů a luk, předurčuje penzion zejména k rodinné rekreaci a pobytovým zájezdům kolektivů jak školní mládeže, tak i sportovců, zájmových skupin či ke konání tématicky zaměřených kurzů a školení.

Mimo ubytování se zde nachází společenská místnost, WC, sprchy a lyžárna.

 

Pokoje

Ubytování s maximální kapacitou 32 lůžek ve dvou až čtyř lůžkových pokojích s příslušenstvím na pokoji i společným na patře, včetně jedné místnosti turistické třídy pro osm osob.

 

Gastronomie

Kuchyně v přízemí je vybavena lednicí, mrazákem, dvěma el. sporáky, varnou konvicí, mikrovlnou troubou, fritovacími hrnci, mixérem, kuchyňským robotem, kráječem, kompletním kuchyňským vybavením nádobí, příbory, jídelními soupravami apod. Půjčuje se pouze v případě pronájmu celého objektu.

Čajová kuchyňka v 1. patře je vybavena lednicí, dvouvařičem, mikrovlnou troubou a varnou konvicí. Je k dispozici všem klientům 24 hodin denně.

Stravování je individuální, po dohodě zajištěny snídaně á 55 Kč/osoba.

 

Okolí

V okolí se nachází řada památek např. Zámky v Jilemnici a ve Vrchlabí, manufaktura na výrobu skleněných ozdob v Poniklé (po dohodě exkurze). Vhodný terén pro cyklisty v celém okolí, trasy pro běžkaře  areál Hraběnka dále např. v Horní Brané - cca 3 km, v Martinicích v Krkonoších - cca 2 km, sjezdovka Kozinec s vlekem Poma - cca 4 km, v případě zájmu možnost rybaření, procházky přírodou po okolí, houbaření.

 

Doprava

Spojení do Jilemnice je vlakem, autobusem nebo vlastní dopravou. Vlakové nádraží Jilemnice - 1,9 km (cca 15-20 min. pěší chůzí), autobusové nádraží Jilemnice - 2,5 km.

 

Další

Parkoviště u objektu k dispozici zdarma, domácí zvíře za poplatek 50,-Kč/noc.

 

Zpět na Vrchlabí

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter