SkiArena

Facebook
 

Boží Dar – Novako – aktuální počasí a sníh

Počasí

ne

15
Polojasno

po

16
Zataženo

út

18
Jasno

Stav sněhu

Výška sněhu

 cm

Nový sníh

 cm

Typ sněhu

-

Webkamery

Apartmány 47

***
 
Hotel
Boží Dar
Vzdálenost od střediska
Boží Dar – Novako:
 
0 km
Souřadnice GPS:
50.4097N
12.9253E

Dům Apartmány 47 poskytuje ubytování ve 12 plně vybavených nových apartmánech vhodných pro individuální a rodinnou rekreaci, ale také pro skupinové a firemní akce. Apartmány 47 najdete v centru Božího Daru, v nejvýše položeném městečku střední Evropy, v Krušných horách v nadmořské výšce 1 028 m. Boží Dar je vzdálen 1 km od státních hranic se Spolkovou republikou Německo - Oberwisenthal. U obce Boží Dar leží největší Národní přírodní rezervace Božídarské rašeliniště v Krušných horách.
 

Pokoje

Celková kpacita objektu je 69 lůžek. Je zde k dispozici 12 plně vybavených nových apartmánů - 1 apartmán pro 3 osoby, 5 apartmánů pro 4 osoby, 2 apartmány pro 7 osob a 4 apartmány pro 8 osob. Každý z nich je plně vybaven sociálním zařízením, TV, kuchyňkou s lednicí, vařičem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a dalším nádobím potřebným k přípravě pokrmů.
 

Gastronomie

Stravování vlastní nebo v některé blízké restauraci.
 

Okolí

V zimním období je na Božím Daru a v jeho okolí více než 18 sjezdových tratí a 4 sedačkové lanovky. Pro lyžaře začátečníky je vhodný ski areál NOVAKO - nedaleko penzionu. Škola lyžování a snowboardingu, snowtubing (jízda na nafukovacích gumách ve sněhovém korytu) a večerní lyžování. Ski areál Neklid Boží Dar je pro pokročilejší lyžaře. Pro náročné pak ski areál Klínovec, 2 km od Božího Daru (dopravu zajišťuje Ski Bus nebo lanovka). Čtvrtou variantou je lyžařský areál Oberwiesenthal. Pro běžkaře je zde Krušnohorská magistrála, cca 80 km upravených tratí propojených s okruhy v SRN. Lyžařskou, běžeckou nebo snowboardovou výstroj lze vypůjčit v půjčovnách na Božím Daru. V letním období vynikající podmínky pro pěší turistiku, horská kola (cca až 400 km okruhů), možnost pronajmutí tenisových kurtů. Karlovy Vary necelých 30 km od Božího Daru, Klášterec nad Ohří - aquapark. 4 km vzdálené německé město Oberwiesenthal s letní bobovou dráhou, sportovní halou (4 tenisové kurty na odpruženém povrchu, bowling, kuželky, posilovna, aerobic), bazény, muzeum, kabinová lanovka a další zajímavosti.
 

Další

Stravování vlastní nebo v některé blízké restauraci. V budově je společenská místnost s kulečníkem, šipkami a prostory, kde se dají hrát společenské hry. Hosté mají k dispozici i lyžárnu. V bezprostřední blízkosti Apartmánů 47 je SKI a Snowboard areál (lyžařský vlek pro dospělé i děti), běžecké stopy a dětské hřiště. Přímo v budově apartmánů je i půjčovna a servis lyží, ve které mají ubytovaní slevu 10%.
 

Zpět na Boží Dar – Novako

Poslat odkaz mailem
Poslat odkaz e-mailem

 

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Facebooku

 

Dát odkaz na Twitter
Dát odkaz na Twitter